Idee revoluţionară pentru Capitală. Curţile şcolilor din sectorul 2, deschise şi în afara orelor de curs

Viceprimarul Sectorului 2 al Capitalei, Alexandra Chirilă, a anunţat că a pus în dezbatere publică un nou regulament care prevede deschiderea curţilor şcolilor şi în afara orelor de curs pentru copii şi tineri.

1149 afișări
Imaginea articolului Idee revoluţionară pentru Capitală. Curţile şcolilor din sectorul 2, deschise şi în afara orelor de curs

Potrivit viceprimarului, proiectul a fost iniţiat în urma cererilor venite de la părinţi şi tineri elevi care simt nevoia de mai mult spaţiu.

„Părinţii au nevoie de locuri unde copiii să poată bate o minge fără să aibă grija traficului, iar tinerii de terenuri unde să poată juca un handbal, tenis, fotbal, baschet. Cum făceam noi când eram mici.

Cred că mai ales acum, când suntem după un an de pandemie şi restricţii, deschiderea curţilor şcolilor este o măsură care va ajuta la îmbunătaţirea calităţii vieţii în sector şi-l va face un sector mai prietenos cu copiii”, a scris Alexandra Chirilă pe Facebook.

Aceasta susţine că noul regulament se află în consultare publică şi aşteaptă feedback din partea cetăţenilor.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici