Dan Şova, avizat de comisiile parlamentare pentru Ministerul Transporturilor

Ministrul propus pentru portofoliul Transporturilor, Dan Şova, a fost avizat, marţi, de comisiile parlamentare din Senat şi Camera Deputaţilor, reunite în şedinţă comună.

191 afișări
Imaginea articolului Dan Şova, avizat de comisiile parlamentare pentru Ministerul Transporturilor

Dan Şova, avizat de comisiile parlamentare pentru Ministerul Transporturilor (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

Şova a fost avizat favorabil de către membrii Comisiei pentru politică economică şi ai Comisiei pentru Transporturi de la Cameră şi de cei ai Comisiei economice şi Comisiei pentru privatizare de la Senat, cumulând 41 de voturi "pentru" şi 9 voturi "împotrivă".

Dan Şova a ţinut să laude realizările foştilor miniştri liberali care au ocupat postul de la Transporturi, Relu Fenechiu şi Ramona Mănescu.

"Am de gând să continui proiectele pe care ei le-au început", a spus Şova.

Şova a fost întrebat de către reprezentanţii opoziţiei, respectiv de deputatul PDL Mircea Toader, ce va face în privinţa Portului Constanţa, ministrul propus arătând că în acest moment acţiunile sunt deţinute de minister - 60%, de primărie - 20% şi de Fondul Proprietatea - 20%.

"Porturile mari din Europa sunt la primării. Nu ar fi chiar aşa o treabă nemaiauzită să fie la primărie, dar nu intenţionăm să fie integral la primărie", a spus Şova.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici