Dăncilă îi răspunde lui Iohannis: Conferinţa lui, un moment de o aroganţă monstruoasă / Nu el trebuie să mă aprecieze | Despre expresia „Ghinion!”: N-a râs nimeni | Ce spune despre „ceasul de 20.000 de euro” şi când va ţine primul discurs în engleză

Preşedintele PSD Viorica Dăncilă a reiterat, miercuri seară, după refuzul lui Klaus Iohannis de a purta o dezbatere publică, că o confruntare de programe între candidaţii la alegerile prezidenţiale este absolut necesară, catalogând conferinţa de presă a şefului statului drept „un moment de o aroganţă monstruoasă".

5309 afișări
Imaginea articolului Dăncilă îi răspunde lui Iohannis: Conferinţa lui, un moment de o aroganţă monstruoasă / Nu el trebuie să mă aprecieze | Despre expresia „Ghinion!”: N-a râs nimeni | Ce spune despre „ceasul de 20.000 de euro” şi când va ţine primul discurs în engleză

Dăncilă comentează conferinţa lui Iohannis: Am văzut c-a prins glas. Un moment de o aroganţă monstruoasă

VIDEO - Conferinţa de presă susţinută de Viorica Dăncilă la sediul PSD:

ORA 20.17 Dăncilă a anunţat când va ţine primul discurs în limba engleză: Ca să lămurim şi lucrurile acestea

Candidatul PSD la prezidenţiale, Viorica Dăncilă a declarat, miercuri seara, că vorbeşte şi înţelege limba engleză, dar nu vorbeşte foarte bine şi a promis că într-o lună va ţine un discurs în această limbă ”ca să lămurim şi lucrurile acestea”.

Citeşte continuarea...

ORA 20.57 Dăncilă: Iohannis are ocazia să vină la o dezbatere duminică, la TVR

Candidatul PSD, Viorica Dăncilă, l-a invitat pe contracandidatul său la alegerile prezidenţiale, Klaus Iohannis, la o dezbatere duminică, la TVR. Ea i-a transmis acestuia şi subiectele pe care le va aborda, ”un mic sprijin de îmbărbătare”.

”Eu sunt un om răbdător. Încă îl aştept pe dl. Iohannis să găsească înţelepciunea, tăria şi curajul de a accepta invitaţia mea la dezbatere. Am văzut că, după ”guvernul său”, ”comisarul său” şi ”parlamentul său” vrea şi ”dezbaterea sa”, eventual la sediul PNL cu membrii de partid. Eu îmi doresc să vină în faţa tuturor românilor. Are ocazia să o facă duminica aceasta. Am primit din partea TVR o invitaţie pe care eu am acceptat-o. Mi se pare corect ca acest eveniment să fie organizat de televiziunea publică pentru a fi urmărit de absolut toţi românii. Şi pentru că şi-a făcut public programul de campanie, ştim că dminică nu are prevăzute evenimente”, a spus Viorica Dăncilă.

Ea i-a transmis lui Klaus Iohannis şi câteva teme care să fie abordate în dezbatere.

”Eu bănuiesc că teama este motivul refuzului de până acum. Îi voi da un mic sprijin de îmbărbătare şi îi voi da subiectele, să aibă suficient timp să pregătească nişte rspunsuri ceva mai pertinente decât celebrul ”ghinion”. (...) Dolmnule preşedinte, iată subiectele de duminică. 1. Aţi promis în campania electorală din 2014 că veţi renunţa la imunitatea oferită de funcţia prezidenţială. De ce i-aţi minţit pe români? 2. Cum v-aţi făcut datoria de preşedinte pentru care v-au ales şi v-au plătit cetăţenii dacă aţi stat mai mult în vacanţe decât la muncă?”, a adăugat Dăncilă.

ORA 20.53 Dăncilă, despre ceasul scump cu care a fost văzută: Este primit de la soţul meu. Nu ar fi alocat 20.000 de euro pentru unul

Viorica Dăncilă a declarat, miercuri seara, că ceasul pe care l-a primit de la soţul său nu valorează peste 5.000 de euro, motiv pentru care nu l-a trecut în declaraţia de avere. Deputatul PNL Florin Roman a acuzat-o că are un ceas de 80.000 de lei, care nu e trecut în declaraţia de avere.

Citeşte continuarea...

ORA 20.48 Dăncilă, despre expresia „Ghinion!”: N-a râs nimeni. Mandatul dumneavoastră este o glumă

Candidatul PSD la alegerile prezidenţiale Viorica Dăncilă a precizat, miercuri, după ce Klaus Iohannis că expresia "ghinion", referitor la casele sale, este folosită acum într-o notă glumeaţă, că nu a râs nimeni la această glumă, catalogând mandatul preşedintelui drept "o glumă".

Citeşte continuarea...

ORA 20.35 Dăncilă, după afirmaţia lui Iohannis privindu-l pe Ponta: Nu Iohannis trebuie să mă aprecieze

Candidatul PSD Viorica Dăncilă a afirmat, miercuri seară, după ce Klaus Iohannis a afirmat că Victor Ponta a fost un politician rezonabil comparativ cu liderul PSD, că nu şeful statului trebuie să o aprecieze, ci românii.

"Klaus Iohannis face nişte aprecieri pe care mulţi nu le mai iau în seamă. Pe mine nu trebuie să mă aprecieze Iohannis, ci românii, pentru lucrurile pe care eu le-am făcut ca prim-ministru. Am văzut aprecierea lui Iohannis, nu a respectat deciziile CCR privind numirea miniştrilor interimari, a boicotat guvernarea, a venit cu informaţii false referitoare la Guvernul Dăncilă, a vorbit de o guvernare dezastruoasă. Dacă să creşti salarii şi pensii, să aduci economia la nivelul cel mai de sus înseamnă o guvernare dezastruoasă înseamnă că dânsul ori e de rea credinţă, ori nu a fost informat corect", a declarat Viorica Dăncilă.

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat miercuri, întrebat fiind de reporterul MEDIAFAX de ce în urmă cu patru ani vorbea despre aroganţa lui Victor Ponta şi acum refuză o dezbatere cu Viorica Dăncilă, că fostul lider PSD era un politician rezonabil în comparaţie cu actualul lider social democrat. "Diferenţa este destul de mare l-am acuzat atunci pe Victor Ponta de comportament antidemocratic şi pot să spun că, în comparaţie cu Dăncilă, Ponta a fost un politician rezonabil. Greu de comparat, sigur stilurile lor sunt foarte diferite. Atunci la ce m-am referit a fost la aroganţă- el şi-a trimis echipa de campanie peste ai mei şi a venit cu pretenţii nenegociabile, facem 4 dezbateri, zilele şi despre ce se discută. Am acceptat totuşi două dezbateri care drept să vă spun pe mine nu m-au ajutat şi pe el nici atât, asta despre utilitatea electorală a unor astfel de dezbateri. Lucrurile sunt diferite, PSD s-a schimbat mult în rău de atunci şi eu nu m-am schimbat mult în rău, ci în bine", a declarat Klaus Iohannis.

Ştirea iniţială:

Preşedintele PSD Viorica Dăncilă a reiterat, miercuri seară, după refuzul lui Klaus Iohannis de a purta o dezbatere publică, că o confruntare de programe între candidaţii la alegerile prezidenţiale este absolut necesară, catalogând conferinţa de presă "un moment de o aroganţă monstruoasă". 

"Am văzut în aceasă seară că Iohannis a prins glas, am văzut probabil singura conferinţă de presă din mandatul său de preşedinte, un moment de o aorganţă monstruoasă, un moment de dispreţ pentru români. Am văzut cum un un preşedinte ne spune că singura sa realizare este că a dat jos un Guvern ales prin vot legitim (...) Pentru o ţară normală, este normală să existe o dezbatere directă, o confruntare de programe între cei care cer votul românilor. În 2014, Iohannis ne spune textual că o dezbatere este absolut necesară şi aşteptată de toţi românii. Se pare că multe s-au întâmplat în 5 ani de mandat cu principiile şi convingerile lui dacă acum ne spune că românii nu mai merită această dezbatere", a declarat Viorica Dăncilă.

Reacţia candidatului PSD la alegerile prezidenţiale vine după ce Klaus Iohannis a anunţat, miercuri seara, că nu participă la o dezbatere cu Viorica Dăncilă deoarece aceasta ”a fost parte activă a mârlăniilor pesediste şi a sprijinit activ încercările de acaparare a Justiţiei”. El a mai spus că marţi va organiza o dezbatere cu politologi şi formatori de opinie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici