Dăncilă lămureşte dacă preşedintele i-a cerut demisia la întâlnirea faţă în faţă de la Cotroceni

Premierul Viorica Dăncilă a declarat, miercuri, că preşedintele Klaus Iohannis nu i-a solicitat demisia la întâlnirea pe care au avut-o la Palatul Cotroceni, dar că i-a transmis că solicitările sale anterioare au fost inoportune.

3639 afișări
Imaginea articolului Dăncilă lămureşte dacă preşedintele i-a cerut demisia la întâlnirea faţă în faţă de la Cotroceni

Dăncilă lămureşte dacă la întâlnirea de la Cotroceni i s-ar fi cerut demisia

Întrebată cum a fost discuţia cu preşedintele Klaus Iohannis, Viorica Dăncilă a declarat că acesta a fost una pe puncte bine stabilite.

În discuţia dintre premier şi reporteri a intervenit şi Liviu Dragnea care a vrut să ştie dacă i-a mai solicitat demisia şeful statului.

Viorica Dăncilă: A fost o discuţie inter-instituţională, axată pe puncte bine stabilite, o discuţie...

Reporter: Rece?

Liviu Dragnea: Domnule, pot să pun o întrebare? V-a mai cerut demisia?

V. Dăncilă: Nu.

L. Dragnea: Asta e, eram curios

V. Dăncilă: Domnul preşedinte nu mi-a mai cerut, dar mi s-a părut inoportună cererea demisiei şi i-am spus acest lucru

Preşedintele Klaus Iohannis a avut marţi o întâlnire cu premierul Viorca Dăncilă în contextul memorandumului adoptat în Guvern de mutare a ambasadei de la tel Aviv la Ierusalim.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici