Daniel Constantin (ALDE): Liviu Dragnea ar putea aplica cel mai bine programul de guvernare

Vicepremierul Daniel Constantin a declarat, duminică, la Digi24, că, în eventualitatea în care CCR va declara Legea 90/2001 ca fiind neconstituţională, Liviu Dragnea ar putea să-şi asume funcţia de premier deoarece ''ar aplica cel mai bine programul de guvernare''.

1134 afișări
Imaginea articolului Daniel Constantin (ALDE): Liviu Dragnea ar putea aplica cel mai bine programul de guvernare

Daniel Constantin este de părere că Liviu Dragnea ar putea aplica cel mai bine programul de guvernare

”Dacă va dori, (Liviu Dragnea - n.r.) ar fi persoana care ar aplica cel mai bine programul de guvernare, dar depinde şi de dorinţa domniei sale. (...) Eu cred că dl. Liviu Dragnea trebuia să conducă de acum guvernul. A condus campania electorală, a condus un partid către cea mai mare victorie în ultimii 20 de ani, deci în mod normal, istoria ne arată că de fiecare dată când un preşedinte de partid a dus partidul către victorie şi-a asumat funcţia de prim-ministru. Cred că aşa trebuia să se întâmple şi acum. Eu am apreciat faptul că, existând o asemenea lege, la momentul respectiv nu a forţat sub nicio formă (...) nici nu a avut intenţia de a ataca la momentul respectiv legea la Curtea Constituţională”, a spus Daniel Constantin, întrebat dacă, în eventualitatea în care CCR ar declara Legea 90/2001 neconstituţională, Liviu Dragnea ar trebui să-şi asume funcţia de premier.

El a precizat, însă, întrebat fiind cine conduce Guvernul, că Sorin Grindeanu este premierul României, dar că există o colaborare foarte bună a acestuia cu liderul PSD, Liviu Dragnea.

”Eu sunt convins că această colaborare va da rezultate foarte bune. (...) Sunt convins că va avea un mandat foarte bun, va implementa foarte bine programul de guvernare şi, mai mult decât orice, va avea o relaţie foarte bună cu tot PSD, în frunte cu Liviu Dragnea”, a mai spus Constantin.

Preşedintele Klaus Iohannis i-a transmis miercuri seara liderului PSD, Liviu Dragnea, să îi înveţe pe noii miniştri programul de guvernare, având în vedere că a aflat de la televizor că acesta este singurul care îl cunoaşte ''din scoarţă în scoarţă''.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici