Daniel Constantin: În PC nu există un curent favorabil suspendării lui Băsescu

Preşedintele PC Daniel Constantin a declarat, marţi, că nu există, în momentul de faţă, în partid un curent favorabil demersului de suspendare a preşedintelui Traian Băsescu, arătând că în urmă cu câteva săptămâni existau motive şi îngrijorări pentru a face acest lucru, dar acum contextul este altul.

453 afișări
Imaginea articolului Daniel Constantin: În PC nu există un curent favorabil suspendării lui Băsescu

Daniel Constantin (Imagine: Alexandru Mihaescu/Mediafax Foto)

Întrebat, după şedinţa Biroului Executiv al PC, în legătură cu faptul că Dan Voiculescu a îndemnat PC să meargă mai departe cu demersul de suspendare a preşedintelui Traian Băsescu, Daniel Constantin a spus că la şedinţă s-a discutat foarte puţin acest aspect şi colegii nu au ridicat această problemă.

"S-a discutat foarte puţin acest aspect, colegii nu au ridicat această problemă. Sigur că au fost colegi care au adus-o în atenţie, dar nu a existat, în momentul de faţă, un curent favorabil. Sigur că, acum câteva săptămâni, domnul Tăriceanu a pornit acest demes, au fost colegi din PC care au agreat şi chiar au semnat cererea la momentul respectiv pe care a înaintat-o dl Tăriceanu şi care se află undeva în circuitul Parlamentului, pentru că existau atunci anumite motive şi îngrijorări. Astăzi, contextul politic este cu totul şi cu totul altul şi colegii din PC nu au simţit nevoia unui astfel de demers în momentul de faţă", a mai declarat preşedintele PC.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici