Video DECLARAŢIA ZILEI. Rovana Plumb: Nu consider că trebuie să demisionez, atât timp cât întotdeauna m-am gândit la România

Ministrul delegat al Fondurilor Europene, Rovana Plumb, a declarat, luni, că este nevinovată, precizând că nu intenţionează să demisioneze din Executiv în condiţiile în care întotdeauna s-a ”gândit la România”, iar absorbţia fondurilor europene este vitală în acest moment.

387 afișări

”Nu sunt vinovată. Întotdeauna am respectat legea şi o voi respecta. În timpul mandatului pe care l-am execitat, în diversele funcţii pe care le-am avut, am acţionat cu bună credinţă şi cu maximă responsabilitate şi seriozitate pentru a le apăra drepturile românilor. În ceea ce priveşte demisia, nu consider să demisionez, atât timp cât întotdeauna m-am gândit la România. În primul rând pentru că nu am făcut nimic greşit, nu sunt vinovată, am respectat legea şi absorbţia fondurilor europene în acest moment este vitală şi trebuie să existe continuitate şi voi proceda în consecinţă”, a spus, la rândul ei, Rovana Plumb.

Întrebată de ce Executivul a dat hotărâre de guvern şi nu a probat proiect de lege, Rovana Plumb a precizat că a fost vorba despre un act normativ, deci ar fi trebuit prin HG.

”Niciodată nu am lucrat sub presiune şi nici nu voi lucra sub presiune şi nimeni nu mi-a cerut niciodată nimic”, a mai spus Rovana Plumb, întrebată dacă i-a cerut cineva să semneze acel document.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici