Delegaţia PNL pentru consultări: Raluca Turcan, Gheorghe Falcă, Mircea Hava, Cristina Buşoi, Marian Petrache

Delegaţia PNL pentru consultările care vor avea loc miercuri la Palatul Cotroceni va fi condusă de preşedintele interimar, Raluca Turcan.

368 afișări
Imaginea articolului Delegaţia PNL pentru consultări: Raluca Turcan, Gheorghe Falcă, Mircea Hava, Cristina Buşoi, Marian Petrache

Delegaţia PNL pentru consultări: Raluca Turcan, Gheorghe Falcă, Mircea Hava, Cristina Buşoi, Marian Petrache (Imagine: Mediafax Foto)

Ea va fi însoţită de cel ce a fost şef de campanie, Gheorghe Facă, şi de liderii de Ilfov şi Alba, în top ca rezultate.

Delegaţia va fi completată de Cristian Buşoi, care şi-a dat demisia din funcţia de preşedinte PNL Bucureşti după un scor dezamăgitor.

Preşedintele Klaus Iohannis a anunţat marţi că va începe consultările cu partidele intrate în Parlament, pentru formarea noului guvern, estimând că este foarte probabil ca în cursul săptămânii viitoare să convoace noul Legislativ. 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici