Deputat PNL: Dacă febleţea mea, Udrea, câştigă voi fi fericit. În două luni se va dezintegra PDL-ul

Deputatul liberal Mihăiţă Calimente, vicepreşedinte PNL Arad, crede că PDL se va dezintegra în două luni dacă "febleţea" sa, Elena Udrea, va câştiga alegerile, lucru care l-ar face fericit.

1077 afișări
Imaginea articolului Deputat PNL: Dacă febleţea mea, Udrea, câştigă voi fi fericit. În două luni se va dezintegra PDL-ul

Elena Udrea (Imagine: Andreea Alexandru/Mediafax Foto)

Deputatul Mihăiţă Calimente, vicepreşedinte PNL Arad, a spus, vineri, într-o conferinţă de presă, că le urează succes colegilor din PDL la Convenţia Naţională, la care speră că Elena Udrea va câştiga alegerile interne.

"Dacă febleţea mea, domna Udrea, va câştiga alegerile, voi fi foarte fericit. Probabil că partidul va fi mai puţin fericit. Dacă Udrea câştigă, cred că în maximum două luni partidul se va dezintegra", a spus Calimente.

Pentru şefia PDL candidează Elena Udrea, Vasile Blaga şi Monica Macovei.

Conducerea PDL în care va fi ales noul preşedinte al partidului va avea loc sâmbătă la Romexpo.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici