Deputatul Cătălin Rădulescu rămâne fără sprijin politic

Organizaţia Partidului Social Democrat, filiala Piteşti, a decis, joi seara, să-i retragă sprijinul politic deputatului Cătălin Rădulescu, decizia fiind luată de Comitetul Executiv al filialei din Piteşti, transmite corespondentul MEDIAFAX.

3987 afișări
Imaginea articolului Deputatul Cătălin Rădulescu rămâne fără sprijin politic

PSD Piteşti i-a retras sprijinul politic deputatului Cătălin Rădulescu

Şeful PSD Argeş, Şerban Valeca, a declarat, joi seara, corespondentului MEDIAFAX, că organizaţia PSD Piteşti a decis să-i retragă sprijinul politic deputatului Cătălin Rădulescu. Reacţia vine după ce lui Valeca i s-a “recomandat să fie mai dur”, iar lui Rădulescu i s-a reproşat că nu a respectat statutul partidului.

Delegaţii de la congres chiar m-au întrebat ce e la noi în Argeş. Mi s-a recomandat să fiu mai dur. S-a decis să-i fie retras sprijinul politic lui Cătălin Rădulescu pentru că nu a respectat statutul. În comitetul executive judeţean s-a votat pentru postul de vicepreşedinte (la congresul PSD n.r.). Eu am fost propus şi el. Eu am mai avut unanimitate. El un vot, de la mine. S-a înscris apoi direct la această funcţie”, a spus Valeca.

Cătălin Rădulescu este la al doilea mandat de deputat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici