Deputatul Eugen Tomac a demisionat din PDL şi se alătură Mişcării Populare

Deputatul Eugen Tomac a declarat, vineri, pentru MEDIAFAX că a demisionat din PDL şi că se va alătura Mişcării Populare.

293 afișări
Imaginea articolului Deputatul Eugen Tomac a demisionat din PDL şi se alătură Mişcării Populare

Deputatul Eugen Tomac a demisionat din PDL şi se alătură Mişcării Populare (Imagine: Marius Dumbraveanu/Mediafax foto)

"Mi-am înaintat astăzi demisia din PDL. Mă alătur unui proiect politic nou, cu ale cărui obiective coincid în totalitate şi proiectele mele. Consider că România are acum nevoie acum de un suflu nou în politică şi de o altă opţiune pentru viitor", a declarat Tomac.

Întrebat care este acest "proiect politic nou", Tomac a răspuns că este vorba despre Mişcarea Populară.

Eugen Tomac este deputat pentru Diaspora, fiind unul dintre cei doi parlamentari PDL care şi-au câştigat colegiul la alegerile parlamentare din decembrie 2012.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici