Deputatul Marian Săniuţă şi-a anunţat demisia din PSD, spunând că va activa ca independent

Deputatul Marian Săniuţă şi-a anunţat, marţi, în plenul Camerei, demisia din PSD, prrecizând că va activa în continuare ca deputat independent.

172 afișări
Imaginea articolului Deputatul Marian Săniuţă şi-a anunţat demisia din PSD, spunând că va activa ca independent

Deputatul Marian Săniuţă şi-a anunţat demisia din PSD, spunând că va activa ca independent (Imagine: Mihai Spiridonica/Mediafax Foto)

Săniuţă a spus că lasă în urmă un parcurs fără nicio pată, că este mândru de tot ce a realizat şi că a demonstrat că se poate face politică fără să fie contaminat de bolile politicii dâmboviţene.

"Am înţeles că PSD nu mai are nevoie de oameni ca mine şi voi activa ca deputat independent", a precizat Săniuţă.

Marian Săniuţă, ales deputat la alegerile din 2008 într-un colegiu din Prahova, din partea PSD, este la al doilea mandat în Camera Deputaţilor.

El a deţinut funcţia de ministru al Administraţiei şi Internelor în Guvernul Năstase, în anul 2004.

Între 2001 şi 2002 a fost prefect al judeţului Prahova, iar între 2002 - 2004 preşedinte al Agenţiei Române pentru Investiţii Străine.

Între 2004 şi 2009, Săniuţă a fost preşedinte al PSD Prahova, organizaţie pe care a condus-o în calitate de vicepreşedinte din anul 2001 şi până în 2004.

Săniuţă era de asemenea, membru al Consiliului Naţional al PSD şi deţine gradul militar de colonel în rezervă.

Marian Săniuţă şi-a încheiat mandatul de preşedinte al PSD Prahova în august 2009, în cadrul unei conferinţe judeţene în urma căreia Mircea Cozma, actualul preşedinte al Consiliului Judeţean Prahova, a fost ales la şefia organizaţiei Prahova PSD.

La încheierea mandatului de preşedinte al PSD Prahova, Marian Săniuţă a ţinut o foarte scurtă declaraţie, după care a părăsit sala în care s-a ţinut conferinţa. La acel moment, el nu a mai candidat la un nou mandat, iar surse din PSD Prahova spun că de atunci Săniuţă nu a mai trecut pe sediul judeţean al PSD Prahova.

Marian Săniuţă este vicepreşedinte al Comisiei de apărare din Camera Deputaţilor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici