Deputatul Mihai Tudose, despre reexaminarea pe tema insolvenţei personale: PSD va urgenta reluarea procedurii

Preşedintele Comisiei pentru politică economică, deputatul PSD Mihai Tudose, a declarat luni că PSD va urgenta reluarea procedurii pentru legea insolvenţei personale, pentru a fi trimisă la promulgare fără posibilitatea de a mai fi refuzată de preşedintele Klaus Iohannis.

654 afișări
Imaginea articolului Deputatul Mihai Tudose, despre reexaminarea pe tema insolvenţei personale: PSD va urgenta reluarea procedurii

Tudose (PSD), despre reexaminarea pe tema insolvenţei personale: PSD va urgenta reluarea procedurii

''Poziţia PSD este de a urgenta, de a relua procedura pentru ca acea lege să poată fi trimisă din nou la promulgare fără posibilitatea de a mai fi refuzată de către preşedinte'', a declarat preşedintele Comisiei pentru politică economică, deputatul PSD Mihai Tudose, întrebat care va fi poziţia PSD cu privire la retrimiterea în Parlament a legii privind intrarea în vigoare a insolvenţei personale de către preşedintele Klaus Iohannis.

Mihai Tudose a afirmat că PSD vrea ca legea ''să intre în vigoare cât de repede se poate tehnic, să urmeze cursul firesc''.

Deputatul PSD a mai spus că deputaţii vor încerca să reia procedura cât mai repede.

''Toată lumea spune că se închide Parlamentul, Dumnezeule, săptămâna trecută auzeam că nu vom mai fi aici'', a mai comentat Tudose.

Preşedintele Klaus Iohannis a cerut luni Parlamentului reexaminarea actului normativ prin care termenul de intrare în vigoare a legii privind procedura insolvenţei persoanelor fizice a fost stabilit pentru 31 octombrie 2016, nu 31 decembrie 2016, aşa cum decisese Guvernul.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici