Dezvăluirea ministrului Muncii: O persoană angajată la stat are venituri de 50.000 de lei pe lună

Ministrul Muncii, Raluca Turcan, a dezvăluit că unul dintre cele mai mari venituri obţinute de un angajat plătit de stat este de 50.000 de lei. Este vorba despre salariu şi sporuri, a precizat ministrul.

1705 afișări
Imaginea articolului Dezvăluirea ministrului Muncii: O persoană angajată la stat are venituri de 50.000 de lei pe lună

Dezvăluirea ministrului Muncii: O persoană angajată la stat are venituri de 50.000 de lei pe lună

Raluca Ţurcan a dezvăluit joi seara, la Digi 24, că în România există o persoană care are un venit de aproximativ 50.000 de lei. Este vorba despre salariu şi sporuri, acestea din urmă putând ajunge până la 80% din întreaga sumă.

Ministrul Muncii a refuzat să spună cine este persoana care câştiga această sumă deoarece ar stârni reacţii virulente chiar în timp ce specialiştii lucrează la noua lege a salarizării. Turcan nu a spus decât că persoana face parte dintr-o categorie profesională respectată.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici