Diaconescu, despre plecarea de la Cotroceni: O chestiune tehnică, un contract de loialitate

Candidatul PMP la prezidenţiale, Cristian Diaconescu, a declarat, sâmbătă, despre eliberarea sa din funcţia de şef al Cancelariei prezidenţiale, că nu este în măsură să discute acest lucru, precizând că este vorba de ”o chestiune tehnică, internă” şi un ”contract de loialitate”.

281 afișări
Imaginea articolului Diaconescu, despre plecarea de la Cotroceni: O chestiune tehnică, un contract de loialitate

Diaconescu, despre plecarea de la Cotroceni: O chestiune tehnică, un contract de loialitate (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

”Aşa cum a zis şi preşedintele, este o chestiune tehnică, internă, pe care nu sunt în măsură să o discut. Ştiţi foarte bine că avem nu numai un contract de loialitate ci şi o obligaţie de obraz în legătură cu funcţiile pe care le desfăşurăm la un moment dat şi dacă aceste funcţii le desfăşurăm de o manieră cinstită şi simţim româneşte (...) restul sunt chestiuni interne”, a spus Diaconescu, într-o conferinţă de presă susţinută la sediul Fundaţiei Mişcarea Populară.

Preşedintele Traian Băsescu a semnat, miercuri, eliberarea din funcţia de consilier prezidenţial a lui Cristian Diaconescu.

Întrebat a doua zi într-o emisiune la B1 TV dacă această decizie are legătură cu o candidatură la Preşedinţie a lui Cristian Diaconescu, Traian Băsescu a răspuns: "Nu, nu cred că este vorba de aşa ceva. O chestiune de serviciu, simplă".

"Nu vă pot spune nimic", a adăugat preşedintele Băsescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici