Video Diaconescu: FMP, al cărui preşedinte sunt, susţine candidatura Elenei Udrea la Preşedinţie - VIDEO

Cristian Diaconescu a anunţat, joi, că FMP, al cărui preşedinte este, susţine candidatura Elenei Udrea la Preşedinţie. Cristian Diaconescu a făcut acest anunţ într-o conferinţă de presă susţinută alături de Elena Udrea.

1131 afișări

Udrea a afirmat că, prin acest anunţ, Diaconescu demonstrează că e ”un adevărat om de stat”.

Cristian Diaconescu va renunţa la candidatura ca independent la Preşedinţie şi va rămâne preşedinte al Fundaţiei Mişcarea Populară, anunţul urmând să fie făcut în conferinţa de presă comună cu Elena Udrea, anunţată pentru ora 16.00, au declarat anterior pentru MEDIAFAX surse din PMP.

”Diaconescu va renunţa la candidatură. Nu pot să candidezi aşa, trebuie să ai susţinători. Va rămâne preşedintele fundaţiei”, au declarat sursele citate, care au mai susţinut că Diaconescu o va susţine pe Elena Udrea, candidatul PMP la Preşedinţie.

În 18 august, Cristian Diaconescu îşi anunţa candidatura ca independent la Preşedinţie şi demisia din PMP. O zi mai târziu, Elena Udrea era desemnată candidatul PMP la prezidenţiale.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici