Dragnea a convocat luni dimineaţă CExN pentru stabilirea premierului. Mai multe propuneri vor fi supuse votului: "Şi acum simt usturimea de la o singură variantă"

Liderul PSD Liviu Dragnea a convocat CExN al PSD, luni, la ora 10.30, la Palatul Parlamentului. În şedinţă urmează să fie stabilită propunerea de premier cu care PSD şi ALDE se vor prezenta la consultările de la Cotroceni, au menţionat pentru Mediafax surse din partid.

1082 afișări
Imaginea articolului Dragnea a convocat luni dimineaţă CExN pentru stabilirea premierului. Mai multe propuneri vor fi supuse votului: "Şi acum simt usturimea de la o singură variantă"

Dragnea a convocat luni dimineaţă CExN pentru stabilirea propunerii de premier. Va avansa mai multe variante care să fie supuse votului: "Şi acum simt usturimea de la o singură variantă"

După şedinţa CExN vor fi convocate grupurile parlamentare ale PSD, Dragnea precizând, miercuri, după ce Guvernul Grindeanu a fost demis prin moţiune de cenzură, că propunerea de premier va fi discutată atât în CExN cât şi în grupurile parlamentare.

Liviu Dragnea a afirmat că are patru variante de premier "şi domni şi doamne, din partid", dar a anunţat că va merge cu o singură propunere la Cotroceni.

Liderul PSD a susţinut şi anterior că va avansa mai multe variante de premier, care să fie supuse votului CExN, el adăugând: "Şi acum simt usturimea de la o singură variantă".

Partidele vor fi chemate luni la consultări în vederea formării noului Guvern, după ce Guvernul Grindeanu a fost demis miercuri prin moţiune de cenzură, depusă de PSD şi ALDE.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici