Dragnea avertizează: Ăsta nu e guvern alandala. Nu mai e de joacă cu descentralizarea. Dacă nu îşi asumă, nu pot sta în guvern ca miniştri/ UPDATE: Discuţii la Palatul Victoria

Preşedintele PSD Liviu Dragnea a transmis un avertisment miniştrilor din Cabinetul Dăncilă, spunând că cine nu îşi asumă, inclusiv problemele legate de descentralizare, nu poate fi membru al Cabinetului. Liviu Dragnea va discuta joi cu miniştri pe această temă.

5904 afișări
Imaginea articolului Dragnea avertizează: Ăsta nu e guvern alandala. Nu mai e de joacă cu descentralizarea. Dacă nu îşi asumă, nu pot sta în guvern ca miniştri/ UPDATE: Discuţii la Palatul Victoria

Dragnea avertizează: Ăsta nu e guvern alandala. Nu mai e de joacă cu descentralizarea. Dacă nu îşi asumă, nu pot sta în guvern ca miniştri

UPDATE ora 17.32: Liviu Dragnea a ajuns la Palatul Victoria unde va discuta cu miniştrii despre descentralizare

Preşedintele PSD Liviu Dragnea a ajuns, la ora transmiterii ştirii, la Palatul Victoria, acesta urmând să discute cu miniştrii Cabinetului Dăncilă problema descentralizării.

Printre miniştrii care au venit Guvern se numără Carmen Dan- ministru de Interne, vicepremierul şi ministru al Dezvoltării, Paul Stănescu, Graţiela Gavrilescu- ministrul Mediului, Tudorel Toader- ministrul Justiţiei, Petre Daea- ministrul Agriculturii, Lia Olguţa Vasulescu- Ministerul Muncii şi Sevil Shhaideh, care în prezent este consilier îaparatul de lucru al premierului, dar care a deţinut funcţia de ministru al Dezvoltării, fiind susţinută de Liviu Dragnea.

"Discuţia nu va fi complicată, nu sunt un om dur, dar sunt riguros şi exigent şi nu mă pot uita în ochii dumneavoastră peste doi ani să să spun: <<nu am putut, că nu au vrut miniştrii>>", a declarat joi, Liviu Dragnea.

Acesta a transmis şi un avertisment către miniştrii din Cabinetul Dăncilă.

"Ei când au acceptat să fie miniştri, au acceptat toate problemele de guvernare. (...) Ori susţin programul de guvernare pe care l-au asumat şi dau drumul la dezvoltarea sectorială, ori dacă nu îşi asumă nu mai pot sta în guvern. Ăsta nu e guvern alandala, ci unul care pune în practică un program de guvernare complicat. Nu mai e de joacă cu descentralizarea", a mai spus Dragnea.

Preşedintele PSD va avea joi, la Palatul Victoria, o discuţie cu miniştrii pe tema descentralizării.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici