Dragnea cere explicaţii de la Finanţe şi ANAF privind controlul din redacţia Rise Project

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea solicită ministrului de Finanţe şi conducerii ANAF să dea explicaţii în legătură cu prezenţa inspectorilor ANAF în redacţia Rise Project, după ce numele său a fost legat de aceste verificări din cauza anchetelor jurnalistice apărute.

2193 afișări
Imaginea articolului Dragnea cere explicaţii de la Finanţe şi ANAF privind controlul din redacţia Rise Project

Dragnea cere explicaţii de la Finanţe şi ANAF privind controlul din redacţia Rise Project

”Am aflat din presă că inspectori ai ANAF au descins în redacţia Rise Project. Întrucât, de ceva vreme, Rise Project publică subiecte legate de persoana mea, vreau să fac următoarele declaraţii:1. Nu am nici o implicare în prezenţa unor inspectori ANAF în redacţia Rise Project. 2. Sunt indignat de ceea ce se întâmplă.3. Am sentimentul că se încearcă compromiterea mea. 4. Faptul că o instituţie de presă scrie despre un om politic nu trebuie să aibă nici o legătură cu implicarea instituţiilor statului în viaţa acelei instituţii de presă”, transmite Liviu Dragnea, într-un comunicat de presă.

Liderul PSD cere ministrului de Finanţe să iasă public şi să explice situaţia produsă joi.

”Acest tip de comportament a existat în timpul unui regim prezidenţial de tristă amintire, când instituţii de presă ostile acestuia erau ţinta instituţiilor de forţă. Cer ca ministrul de Finanţe şi şeful ANAF să dea explicaţii imediat privind prezenţa inspectorilor ANAF în redacţia Rise Project.Vreau ca aceste explicaţii să fie publice”, a mai spus Liviu Dragnea.

Un control al inspectorilor ANAF a avut loc joi la redacţia Rise Project, publicaţie care a furnizat mai multe materiale, în ultima vreme, ce îl vizau pe liderul PSD, Liviu Dragnea.

”Tocmai am fost vizitaţi la redacţie de inspecţia Antifraudă de la ANAF, control inopinat. Florin Tunaru, vicepreşedinte ANAF, a fost trezorierul PSD Teleorman şi asociat în Fundaţia pentru Politici Social Democrate cu Liviu Dragnea. Publicăm curând articolul "Serviciul lor secret", scria pe pagina de Facebook al Rise Project.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici