Dragnea: Daniel Savu a fost simpatic, îl susţinem la Primăria Ploieşti dacă e primul în sondaje

Preşedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a declarat, miercuri, solicitat să comenteze intenţia lui Daniel Savu de a candida la Primăria Ploieşti, că senatorul "a fost foarte simpatic" şi în şedinţa CExN, iar partidul îl va susţine în demersul său dacă va fi primul clasat în sondajele interne.

513 afișări
Imaginea articolului Dragnea: Daniel Savu a fost simpatic, îl susţinem la Primăria Ploieşti dacă e primul în sondaje

Daniel Savu (Imagine: Marius Dumbraveanu / Mediafax Foto)

"Domnul Savu a fost foarte simpatic şi chiar ne-a plăcut tuturor colegilor din Comitetul Executiv. Nici n-a ascuns faptul că acest demers a fost motivat în principal de o anumită dorinţă de a creşte în notorietate, ceea ce nu este de condamnat până la o limită. Eu i-am spus că va fi susţinut la Primăria Ploieşti, dar acolo eu voi pune o condiţie: să fie primul în sondaje între membrii de partid", a spus Liviu Dragnea.

Acesta a precizat că impune o astfel de condiţie, la fel ca tuturor celorlaţi candidaţi în alegerile locale, pentru a se asigura că PSD va câştiga cât mai multe mandate.

Comitetul Executiv Naţional al PSD a decis, miercuri, să nu acorde niciun fel de derogare pentru candidaţii cu dosare incomplete, inclusiv pentru Daniel Savu, astfel încât singura candidatură la şefia PSD validată de conducere a fost cea a lui Liviu Dragnea.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici