Dragnea, de acord cu revocarea şefului ANCOM, dar nu neagă preluarea postului de către fostul premier Grindeanu

Liderul PSD Liviu Dragnea a declarat, marţi, că este de acord cu revocarea şefului ANCOM, el precizând că va propune colegilor din Birourilor Permanente ca propunerea de revocare să fie discutată miercuri, în plenul reunit, dacă va veni solicitarea din partea comisiilor economice.

1602 afișări
Imaginea articolului Dragnea, de acord cu revocarea şefului ANCOM, dar nu neagă preluarea postului de către fostul premier Grindeanu

Dragnea, de acord cu revocarea şefului ANCOM, dar nu neagă preluarea postului de către fostul premier Grindeanu

Solicitat să precizeze dacă este de acord cu schimbarea şefului ANCOM, la cinci luni de la numire, o propunere în acest sens urmând a fi făcută de către comisiile economice din Parlament, Dragnea a precizat: „Răspunsul este da”.

Întrebat dacă are un nume pentru înlocuitor, în condiţiile în care a fost vehiculat fostul premier Sorin Grindeanu pentru şefia acestei instituţii, Dragnea nu a negat.

„Din câte ştiu eu, deciziile (de revocare şi de numire, n.r.) nu sunt la pachet. Să ajungem la hotărâre. Dacă mâine vine solictarea de la cele două comisii în BPR, eu o să solicit colegilor să discutăm în plenul reunit chiar mâine propunerea de revocare”, a spus Dragnea.

Camera Deputaţilor şi Senatul se reunesc, miercuri, de la 11, în şedinţă comună pentru a desemna conducerea ANRE.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici