Dragnea: Miniştrii PSD vor fi chemaţi în continuare la şedinţele de partid. Ponta susţine decizia

Preşedintele interimar al PSD Liviu Dragnea a declarat, miercuri, că miniştrii trebuie să comunice la televizor ce fac ei pentru cetăţeni şi că aceştia vor fi chemaţi în continuare la şedinţele Biroului Permanent Naţional, decizie care este susţinută de premierul Victor Ponta.

165 afișări
Imaginea articolului Dragnea: Miniştrii PSD vor fi chemaţi în continuare la şedinţele de partid. Ponta susţine decizia

Dragnea: Miniştrii PSD vor fi chemaţi în continuare la şedinţele de partid. Ponta susţine decizia (Imagine: Marius Dumbraveanu/Mediafax Foto)

"Am vorbit cu premierul Victor Ponta de mult timp de când eram în Guvern. Premierul simte nevoia de foarte mult timp ca temele de guvernare să fie prezentate nu numai de domnia sa, ci şi de miniştri. În acest sens, asta este solicitarea noastră de la partid ca oamenii care sunt pe un domeniu important să comunice ce fac ei din acel post pentru români şi pentru România.Este intersant să vii la o emisiune să comentezi nişte divorţuri, dar cetăţenii nu asta aşteaptă", a spus Dragnea.

El a arătat că acest semnal este susţinut şi de Victor Ponta şi că de fiecare dată miniştrii participau la şedinţele BPN şi vor fi invitaţi în continuare.

"Semnalul dat astăzi este important şi este un semnal care este suţinut şi premierul Victor Ponta”, a adăugat Dragnea.

Dragnea a mai spus că în fiecare şedinţă se va discuta "cel puţin o chestiune guvernamentală, cel puţin o temă ideologică şi temele de foarte mare actualitate".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici