Dragnea: O participare în alegeri pe liste comune PSD-UNPR poate să fie o soluţie bună

Liderul social-democrat Liviu Dragnea consideră că, în perspectiva anului electoral 2016, o participare în alegeri pe liste comune PSD-UNPR "poate să fie o soluţie bună", pentru că "este important ca stânga să fie foarte bine conturată", el menţionând că se vor purta negoceri după Congresul PSD.

477 afișări
Imaginea articolului Dragnea: O participare în alegeri pe liste comune PSD-UNPR poate să fie o soluţie bună

Dragnea: O participare în alegeri pe liste comune PSD-UNPR poate să fie o soluţie bună (Imagine: Alexandru Hojda/Mediafax Foto)

Liviu Dragnea a fost întrebat, marţi seară, la o emisiune a postului România TV, dacă PSD va merge singur în alegerile din 2016 sau alături de UNPR.

"Noi avem o relaţie corectă cu UNPR, UNPR este un partener de nădejde, sunt oameni serioşi, care îşi ţin cuvântul. Eu am făcut declaraţii publice în care am spus că alianţa de centru-stânga PSD-UNPR, înfiinţată mai demult, trebuie să devină mult mai importantă, să fie mult mai prezentă", a declarat preşedintele interimar al PSD.

El a adăugat că, după Congresul PSD din 18 octombrie, vor avea loc negocieri pe această temă.

"Cred că până la 1 decembrie avem suficient timp să decidem, să negociem. După Congres, vom purta aceste negocieri", a spus Dragnea.

"Eu cred că o participare în alegeri pe liste comune PSD-UNPR poate să fie o soluţie bună, pentru că e important pentru România ca stânga să fie foarte bine conturată şi, fiind amândouă partide de stânga, cred că e bine pentru sănătatea politică din această ţară", a precizat Liviu Dragnea.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici