Dragnea: Regretăm că nu putem să îl invităm şi noi pe Traian Băsescu la Congres

Secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, a declarat, marţi, că PSD regretă că nu îl poate invita pe Traian Băsescu la Congresul de sâmbătă, aşa cum a făcut PDL, care l-a invitat la Colegiul Director organizat în aceeaşi zi, el apreciind că PDL vrea, mediatic, să "ia faţa" social-democraţilor.

18 afișări
Imaginea articolului Dragnea: Regretăm că nu putem să îl invităm şi noi pe Traian Băsescu la Congres

Dragnea: Regretăm că nu putem să îl invităm şi noi pe Traian Băsescu la Congres (Imagine: Laszlo Mihaly/Mediafax Foto)

"Avem regretul că, fiind în aceeşi zi, nu putem să îl invităm şi noi pe domnul Traian Băsescu", a spus Dragnea, comentând faptul că PDL a convocat Colegiul Director în aceeşi zi cu Congresul PSD, respectiv sâmbătă, la eveniment invitându-l şi pe şeful statului, Traian Băsescu.

Întrebat dacă l-ar invita la Traian Băsescu la Congresul PSD, Dragnea a spus că, din păcate, PDL le-a luat-o înainte social-democraţilor.

"Acuma cade (sâmbătă - n.r.). Ne-au luat-o înainte cei de la PDL", a spus Dragnea.

El a arătat că organizarea Colegiului Director al PDL sâmbătă, în aceeaşi zi cu Congresul PSD, are la bază raţiuni mediatice.

"Nu e coincidenţă. Pe mine mă bucură lucrul ăsta. Înseamnă că, în continuare, ei (democrat-liberalii - n.r.) consideră că reprezentăm un pericol serios şi încearcă să ia faţa mediatic evenimentului pe care îl organizează PSD. Astea ştiţi foarte bine că se fac, ştiţi şi voi, ca şi mine, că de aia se fac în ziua aia - ca să aibă un alt subiect mediatic", a spus Dragnea.

Biroul Permanent Naţional al PDL a decis să convoace sâmbătă, 20 februarie, Colegiul Director, eveniment la care democrat-liberalii l-au invitat şi pe preşedintele Traian Băsescu, a anunţat, luni, purtătorul de cuvânt al partidului, Liviu Negoiţă, după şedinţa BPN.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici