Drulă: Guvernarea socialistă cu epoleţi PSD-PNL ne duce către o criză economică de proporţii

Liderul interimar al USR, Cătălin Drulă, afirmă că „guvernarea socialistă cu epoleţi PSD-PNL ne duce către o criză economică de proporţii, o criză evitabilă în care vom ajunge din cauza unor bandiţi”.

128 afișări
Imaginea articolului Drulă: Guvernarea socialistă cu epoleţi PSD-PNL ne duce către o criză economică de proporţii

Drulă: Guvernarea socialistă cu epoleţi PSD-PNL ne duce către o criză economică de proporţii

„Guvernarea socialistă cu epoleţi PSD-PNL ne duce către o criză economică de proporţii. O criză evitabilă în care vom ajunge din cauza unor bandiţi. A început deja cu inflaţia. Va ajunge în curând probabil spre 16-17%. Urmează frânarea abruptă a economiei. Împreună impactul celor două e devastator. În luna mai, le-am spus public lui Câciu şi Ciolacu, în parlament: <ne ducem în cel mai mare dezastru care se numeşte, tehnic, stagflaţie>. Ieri (joi - n.r.), guvernatorul BNR Isărescu a spus acelaşi lucru: <am fost întrebat care mi se pare că este acum cel mai mare risc, am spus scurt: stagflaţia>.
Ce înseamnă asta? Creşteri de preţuri în continuu, scăderea puterii de cumpărare, firme care se închid, locuri de muncă care se pierd, şomaj, apartamente luate pe credit executate de bănci, oameni care ajung la disperare. Adică multă suferinţă pentru oameni”, scrie pe Facebook Cătălin Drulă.

El afirmă că suferinţa, pentru care „Iohannis şi Ciolacu sunt direct responsabili”, era evitabilă.

„Prin politici fiscale responsabile. Prin reducerea cheltuielilor statului. Prin eficientizarea sectorului public. Prin reforme. Prin înlocuirea finanţării de la buget (programe-mamut fără finanţare ca PNDL3) cu fonduri europene. Adică tot ceea ce netrebnicii de la guvernare nu fac. Între timp, mediul privat este cocoşat de acest guvern nesimţit cu noi taxe. Deşi tot mediul privat a dus greul şi în pandemie. Solidaritatea şi încrederea este completă ruptă de clientela grasă de partid pusă în cârca celor care muncesc cinstit zi de zi. Din păcate, decontul va fi plătit tot de români. Iar ei vor fugi de la guvernare, după ce au făcut ţara praf. Nu îi uitaţi. Şi nu le mai daţi votul vreodată. Sunt nişte bandiţi”, încheie Drulă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici