Editorial Cristian Tudor Popescu: Preşedinte - gurnalist

Mulţi dintre cei care astăzi se numesc jurnalişti sunt, după părerea mea, nişte propagandişti, unii ordinari, alţii mai rafinaţi, ai unor interese, fie ale unor grupuri de putere, fie ale lor personale. De aici, rea conştiinţă, retorică dezechilibrată, dezinformări, falsuri mediatice.

1637 afișări
Imaginea articolului Editorial Cristian Tudor Popescu: Preşedinte - gurnalist

Editorial Cristian Tudor Popescu: Preşedinte - gurnalist (Imagine: Gabriel Dobos/Mediafax Foto)

Dar când preşedintele Băsescu, într-o declaraţie oficială, la Cotroceni, cu steagurile în spate, "roagă" rânjind dispreţuitor, cu expresia pe care a consacrat-o Ion Iliescu, "o anumită parte a presei" să nu mai atace guvernul, DNA şi ANI, căci aceste instituţii sunt lăudate de Bruxelles, atunci cel mai înalt demnitar din România se transformă într-un propagandist al propriilor interese, şi nu dintre cei rafinaţi.

Citeşte continuarea editorialului lui Cristian Tudor Popescu pe www.gandul.info

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici