Eduard Helvig este noul secretar general al PNL

Preşedintele PNL Crin Antonescu a anunţat, marţi, Biroul Politic Central al partidului, că Eduard Helvig va prelua atribuţiile de secretar general, el urmând să-l înlocuiască, astfel, pe Radu Stroe, au declarat pentru MEDIAFAX surse din PNL.

936 afișări
Imaginea articolului Eduard Helvig este noul secretar general al PNL

Eduard Helvig este noul secretar general al PNL (Imagine: Mediafax Foto)

Potrivit Statutului PNL, secretarul general al partidului este desemnat prin decizia preşedintelui formaţiunii.

Sursele citate au arătat că membrii BPC au luat act de decizia lui Crin Antonescu şi că unii dintre aceştia i-au mulţumit lui Radu Stroe pentru activitatea de până acum.

Eduard Helvig a fost până în prezent consilierul lui Crin Antonescu. În septembrie 2010, când Delegaţia Permanentă a PNL a validat Cabinetul alternativ propus de Antonescu, Eduard Helvig era nominalizat ca ministru al Infrastructurii Naţionale.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici