Elena Udrea: Antonescu îşi propune să desfiinţeze PDL, cum voia Năstase să desfiinţeze PD-ul în 2003

Deputatul Elena Udrea, candidat la preşedinţia PDL, a afirmat, miercuri seară, la Ploieşti, că liderul PNL, Crin Antonescu, "îşi propune să desfiinţeze PDL" aşa cum Adrian Năstase a dorit să desfiinţeze Partidul Democrat în anul 2003.

827 afișări
Imaginea articolului Elena Udrea: Antonescu îşi propune să desfiinţeze PDL, cum voia Năstase să desfiinţeze PD-ul în 2003

Udrea: Antonescu îşi propune să desfiinţeze PDL, cum voia Năstase să desfiinţeze PD-ul în 2003

"În viziunea domnului Antonescu fie ne ia pe toţi la bucată în PNL, fie partidul fuzionează cu PNL-ul. (…) Nu avem nevoie să ne topim în PNL. Iar ce propune astăzi CrCrin Antonescuste ce îşi propunea AdAdrian Năstasen 2003: să desfiinţeze Partidul Democrat. Din nou acum, de data asta Antonescu, Partidul Naţional Liberal, îşi propune să desfiinţeze Partidul Democrat Liberal", a afirmat Elena Udrea, la Ploieşti, în faţa celor peste 200 de delegaţi ai PDL Prahova, care vor vota sâmbătă pentru alegerea preşedintelui PDL.

În acest context, Udrea a spus că PDL trebuie să dea semnalul că are "propriul drum" şi că este "un partid puternic care se va bate şi cu PNL şi cu PSD şi va câştiga alegerile în 2016".

Elena Udrea a mai spus că propune ca partidul să revină la culoarea portocalie, la "brandul care i-a adus atât de mult succes" şi la imnul său.

"Nu avem de ce să stăm cu capul plecat, nu avem de ce să ne ferim de identitatea PDL. Propun partidului să-şi asume tot trecutul lui, este un trecut de victorie", a mai spus Udrea.

De asemenea, Elena Udrea a afirmat că în cazul în care nu câştigă scrutinul intern de sâmbătă pentru şefia partidului rămâne "un simplu membru de partid", ţinând să precizeze că această situaţie este una "improbabilă".

"În situaţia improbabilă în care ar fi un alt câştigător sâmbătă, desigur, nu-mi pun această problemă, rămân un simplu membru de partid", a afirmat Elena Udrea.

Elena Udrea şi-a prezentat miercuri seară, la Ploieşti, moţiunea "Noul PDL. O nouă Românie", fiind însoţită de Emil Boc, Roberta Anastase şi preşedintele PDL Neamţ, Gheorghe Ştefan.

Preşedintele PDL Prahova, Roberta Anastase, a afirmat că o va vota pe Elena Udrea pentru funcţia de preşedinte al PDL, anunţul fiind făcut după ce în urmă cu două zile Anastase spunea că nu-şi dezvăluie opţiunea pentru a nu influenţa votul altor delegaţi din organizaţia pe care o conduce.

"Are o echipă lângă ea dispusă să reintre la muncă şi împreună să reconstruim", a spus Anastase.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici