Elena Udrea, Gabriel Oprea şi Sulfina Barbu, cetăţeni de onoare ai comunei oltene Coloneşti

Ministrul Dezvoltării Regionale şi Turismului, Elena Udrea, ministrul Apărării, Gabriel Oprea, şi fostul ministru al Mediului, deputatul Sulfina Barbu, au primit marţi distincţiile de cetăţeni de onoare ai comunei Coloneşti, din judeţul Olt.

98 afișări
Imaginea articolului Elena Udrea, Gabriel Oprea şi Sulfina Barbu, cetăţeni de onoare ai comunei oltene Coloneşti

Elena Udrea, Gabriel Oprea şi Sulfina Barbu, cetăţeni de onoare ai comunei oltene Coloneşti (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

Cei trei politicieni nu au putut fi prezenţi în comuna olteană Coloneşti pentru a-şi primi distincţiile de la primarul localităţii Marian Rădulescu, căruia i-au transmis că sunt prinşi în alte întâlniri importante.

Potrivit primarului Marian Rădulescu, distincţiile, care ar fi urmat să le fie acordate în cadrul Festivalului de Căluş "Ilie Martin", au fost aprobate în cadrul şedinţei Consiliului Local Coloneşti, care a avut loc la sfârşitul lunii iunie.

"Ne-am pregătit special pentru ca evenimentul să iasă cât mai bine. Este sărbătoarea comunei şi toţi localnicii o aşteaptă. Titlurile de onoare vor fi acordate şi în lipsa lor. Mă voi duce eu la Bucureşti să le înmânez special. Important este că noi le arătăm că nu am uitat ajutorul lor pentru comuna noastră. Toţi ne-au ajutat atunci când a fost nevoie de fonduri de la Guvern pentru investiţii în comună", a declarat primarul din Coloneşti, Marian Rădulescu.

Potrivit sursei citate, cetăţeni de onoare ai comunei Coloneşti mai sunt preşedintele Senatului, Mircea Geoană, fostul premier Călin Popescu Tăriceanu şi deputatul Nicolae Stan.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici