Emil Boc: Lupta se dă cu USL, nu în interiorul PDL

Preşedintele PDL, Emil Boc, a declarat, la Constanţa, unde şi-a prezentat moţiunea cu care candidează la şefia partidului, că bătălia politică nu se dă în interiorul partidului, ci cu Uniunea Social-Liberală, care doar încearcă să compromită reforma Guvernului.

18 afișări
Imaginea articolului Emil Boc: Lupta se dă cu USL, nu în interiorul PDL

Emil Boc: Lupta se dă cu USL, nu în interiorul PDL (Imagine: Mediafax Foto)

"Bătălia politică se dă în afară, cu Uniunea Social-Liberală, acea alianţă care nu face altceva decât să încerce să compromită orice pas de reformă şi care se înverşunează pe zi ce trece în măsura în care semnele bune din economie încep să se confirme", a afirmat Boc, care miercuri seară şi-a prezentat moţiunea "România dreaptă, România puternică", în faţa Colegiului Director al PDL Constanţa.

La finalul întâlnirii, el a susţinut că obiectivele sale sunt creşterea economică şi continuarea guvernării şi după 2012, alături de actualii parteneri.

"Moţiunea «România dreaptă, România puternică » este acea moţiune care îşi propune două lucruri fundamentale: modernizarea României şi ducerea acestei ţări pe creştere economică şi continuarea guvernării de către PDL alături de actualii parteneri de guvernare şi după 2012", a precizat Boc.

El a spus că mizează în continuare pe ideea de continuitate şi că echipa care a câştigat toate alegerile din 2004 şi până în prezent nu trebuie schimbată.

"Mesajul este unul şi acelaşi: echipa PDL, echipa care a câştigat toate alegerile din 2004 încoace, echipă pe care am condus-o împreună cu colegii mei, va câştiga şi următoarele competiţii pentru că este puternică, unită, care are duşmani doar în afară. O echipă care se bate în afară cu adversarii, iar în interior suntem prieteni şi avem o competiţie fair-play, o competiţie fundamentată pe argumente şi idei, între noi există doar puncte de vedere care să avantajeze partidul", a adăugat Boc.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici