Firea: Ponta şi Dragnea vor decide dacă fostul premier preia şefia Camerei acum sau din noiembrie

Gabriela Firea a declarat marţi seara că rămâne ca Victor Ponta şi Liviu Dragnea să decidă dacă fostul premier va prelua preşedinţia Camerei Deputaţilor acum sau după alegerile legislative din noiembrie, pentru un mandat întreg.

1372 afișări
Imaginea articolului Firea: Ponta şi Dragnea vor decide dacă fostul premier preia şefia Camerei acum sau din noiembrie

Firea: Ponta şi Dragnea vor decide dacă fostul premier preia şefia Camerei acum sau din noiembrie (Imagine Mihai Dascalescu / Mediafax Foto)

"Ei (Liviu Dragnea şi Victor Ponta-n.r.) trebuie să ia decizia, dacă domnul Ponta îşi doreşte această postură pentru (…) şapte luni dintre care două de vacanţă parlamentară, practic de patru luni şi jumătate de activitate la Camera Deputaţilor, sau să vină pe această postură, direct, în noiembrie, pentru un mandat de patru ani", a spus Firea, la B1 Tv.

Întrebată cum priveşte numirea lui Victor Ponta la conducerea Camerei Deputaţilor, în locul lui Valeriu Zgonea, Firea a afirmat că Ponta este "unul dintre cei mai buni prim-miniştri pe care i-a avut un Guvern al României".

"Domnul Ponta este în partid. După cum ştiţi a fost unul dintre cei mai buni prim-miniştri pe care i-a avut un Guvern al României şi dacă este să comparăm ce se întâmplă în zilele acestea cu Guvernul tehnocrat cuvintele de apreciere sunt cu atât mai credibile în faţa ceţăţenilor (…) când vedem că şi partidul care a susţinut această guvernare o consideră fără consistenă şi fără coerenţă. Noi ce să mai spunem?", a spus Firea.

Întrebată dacă îl susţine pe Victor Ponta, Firea a declarat că este "subiectivă, pentru că a colaborat cu acesta în campania electorală pentru alegerile prezidenţiale.

"Din punctul meu de vedere toată aprecierea pentru premierul Ponta, pentru preşedintele de partid Ponta. Acum ce se va întâmpla în continuare, ce decizie va lua domnia sa, pentru că trebuie să vrea şi dumnealui să preia pentru câteva luni, până la un nou Parlament care se va constitui în noiembrie acestă poziţie în statul român", mai spus Firea.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici