Flutur lui Ponta despre regiunea Bucovina:Să dea Dumnezeu Victor. Să ferească Dumnezeu să nu o faci!

Secretarul general al PDL, senatorul de Suceava Gheorghe Flutur, a spus amintit că Victor Ponta a spus, la Putna, că este de acord cu regiunea Bucovina şi i-a transmis premierului să ferească Dumnezeu dacă nu o face.

1889 afișări
Imaginea articolului Flutur lui Ponta despre regiunea Bucovina:Să dea Dumnezeu Victor. Să ferească Dumnezeu să nu o faci!

Gheorghe Flutur (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

Vorbind în cadrul Consiliului local de coordonare al PDL Suceava, Gheorghe Flutur a arătat că Bucovina contează şi va conta în continuare pe harta ţării.

"Nu e de ajuns să sărbătorim Bucovina în 28 noiembrie după care să folosim creionul bont când regionalizăm România. Creionul bont a mai fost folosit aici şi nu asta vrem. Noi vrem să se ţină seama şi de această zonă", a spus Flutur.

El le-a mai spus democrat-liberalilor că şi premierul Victor Ponta a venit la Putna unde a spus că este de acord cu regiunea Bucovina.

"Şi Ponta a venit la Putna şi a spus ce a vrut să auziţi, că şi el e de acord cu regiunea Bucovina. Să dea Dumnezeu, Victor, dar să ferească Dumnezeu să nu o faci!", a transmis Flutur.

El a subliniat că înfiinţarea regiunii Bucovina este necesară pentru dezvoltarea acestei zone, o zonă unde sunt necesare investiţii.

Flutur le-a spus democrat-liberalilor că trebuie să explice populaţiei şi să amintească ceea ce s-a făcut în acest judeţ.

"Să arătăm minciuna acestor oameni care ne conduc, pentru că au câştigat România şi Suceava minţind. De ce ne-au tăiat investiţiile mai rău decât doctorul Ciomu?", a spus Flutur, care a arătat că mai multe investiţii importante în infrastructura rutieră, de cultură sau de sănătate au fost oprite în judeţul Suceava.

El le-a mai cerut democrat-liberalilor suceveni să se mobilizeze, să fie uniţi şi să se organizeze pentru a explica populaţiei toate "minciunile" cu care USL a câştigat alegerile.

Totodată, Flutur a spus că încurajează generaţia tânără, dar a subliniat că el este încă "verde".

"Nu pun umbrelă şi capac generaţiei tinere, pentru că înseamnă egoism. Asta este maturitate politică, dar, atenţie, sunt verde. Eu încă sunt verde", a spus Gheorghe Flutur.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici