FOTO Consilier judeţean PSD Constanţa către protestatari: Putorilor!

Un consilier judeţean al PSD la Constanţa, Sabrina Maria Nedelcu, a postat, joi, un mesaj pe o reţea de socializare în care îi numeşte "putori” pe oamenii care au protestat, miercuri, faţă de ordonanţele date de Guvern. "Da' tare deştepţi sunteţi sclipitorilor!", a scris aceasta.

7286 afișări
Imaginea articolului FOTO Consilier judeţean PSD Constanţa către protestatari: Putorilor!

Consilier judeţean PSD Constanţa către protestatari: Putorilor! (Imagine: Bogdan Baraghin/ Foto Mediafax)

Sabrina Maria Nedelcu îi întreabă pe protestatari cu ce "cotizează” la stat, transmite corespondentul MEDIAFAX.

"Practic, România nu este de acord ca, atunci când furi, să fii graţiat şi să poţi returna banii. România vrea să plătească 2.000 de RON pe lună pentru acela care a furat 20.000 de RON. Da' tare deştepţi sunteţi sclipitorilor! Şi poate îmi spuneţi şi mie care este munca voastră şi cu ce cotizaţi voi la stat, ăştia care va duceţi de la 09 dimineaţa la proteste? Putorilor!”, a scris Sabrina Maria Nedelcu pe pagina ei de Facebook.

Ulterior, ea a şters postarea, dar zeci de oameni au apucat să comenteze, mulţi dintre ei cerându-i demisia.

"Da, Maria, nu suntem de acord cu <atunci când furi să fii graţiat>. Am învăţat în cei 7 ani de acasă să fim corecţi. Suntem nişte <putori> care nu fură de la aproape şi ieşim la protest să contestăm oamenii ca tine. Demisia!”, este unul dintre răspunsurile primite.

Postarea consilierul judeţean al PSD Constanţa vine în condiţiile în care, conform declaraţiei de avere completată în vara anului trecut, când a devenit consilier, ea nu deţine nimic, nicio locuinţă, teren sau autoturism, iar în anul fiscal anterior nu a realizat niciun venit, însă a beneficiat de o moştenire de 280.000 de euro.

PSD Constanţa se delimitează de declaraţiile consilierului judeţean Sabrina Maria Nedelcu şi spune că Biroul Permanent Judeţean al partidului va decide ce măsuri se impun.

"În urma declaraţiilor publice ale doamnei consilier judeţean Sabrina Maria Nedelcu, PSD Constanţa se delimitează ferm de afirmaţiile jignitoare la adresa cetăţenilor Constanţei care şi-au exercitat în mod paşnic un drept constituţional. BPJ al PSD Constanţa se va reuni în cel mai scurt timp şi va decide ce măsuri se impun cu privire la această situaţie. Ne cerem scuze pentru declaraţiile defăimătoare ale doamnei Sabrina Maria Nedelcu”, se arată într-un comunicat transmis de PSD Constanţa.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici