„Furt” de candidaţi la Iaşi. USR trece peste principii şi candidează cu un fost liberal, după ce primarul ex-PSD Mihai Chirica este candidatul PNL

USR Iaşi a anunţat că fostul lider PNL Iaşi, deputatul Marius Bodea, va fi candidatul alianţei USR-PLUS pentru Consiliul Judeţean Iaşi, iar Cosette Chichirău va intra în cursa pentru Primăria Iaşi.

1945 afișări
Imaginea articolului „Furt” de candidaţi la Iaşi. USR trece peste principii şi candidează cu un fost liberal, după ce primarul ex-PSD Mihai Chirica este candidatul PNL

„Furt” de candidaţi la Iaşi. USR trece peste principii şi candideză cu un fost liberal, după ce fostul primar PSD Mihai Chirica este candidatul PNL

Alianţa USR-PLUS şi-a anunţat miercuri seară candidaţii cu care va participa la alegerile locale de la Iaşi, iar pentru Consiliul Judeţean va candida deputatul Marius Bodea, recent plecat din PNL, partid pe care îl acuză ca „s-a pesedizat”. USR trece astfel peste interdicţia din statut de a racola membri din alte partide.

„În contextul politic actual, unitatea noastră este cea mai importantă pentru a câştiga alegerile locale. Avem datoria să construim o alternativă reală pentru clasa politică actuală, împreună cu oameni care au demonstrat că sunt devotaţi aceloraşi valori ca şi noi: onestitate, competenţă, respect pentru banul public”, a anunţat USR Iaşi într-un comunicat de presă

USR a precizat că trei foşti liberali au trecut la USR-PLUS. „De aceea, alături de Alianţa noastră au venit tineri politicieni ieşeni, precum Răzvan Timofciuc (fost consilier local PNL), Etienne Ignat (fost consilier local PNL)şi Marius Bodea (deputat, fost lider PNL Iaşi), care au luptat în ultimii ani împotriva corupţiei din Primăria Iaşi şi din Consiliul Judeţean”, menţionează formaţiunea. 

„Obiectivul nostru este să venim în faţa ieşenilor, din municipiu şi judeţ, cu oameni valoroşi şi cinstiţi, care au în spate cariere profesionale respectate de comunităţi sau ani de activism civic pentru cauzele cetăţenilor şi programe de dezvoltare articulate. Stă doar în puterea noastră să convingem că suntem cei mai buni şi că avem curajul să schimbăm administraţia locală, secătuită de mafii şi cumetrii”, mai spune USR. 

 

Marius Bodea îşi motivează plecarea de la PNL ca reacţie la „racolarea imorală şi sfidătoare a pesedistului Mihai Chirica”

Marius Bodea şi-a anunţat şi el candidatura din partea USR-PLUS.

Am făcut parte timp de 22 ani din PNL, însă electorul liberal din Iaşi a fost trădat de racolarea imorală şi sfidătoare a pesedistului Mihai Chirica.

PNL Iaşi s-a pesedizat.

Acum, electoratul liberal, care îşi doreşte competenţă, integritate şi viziune în administraţia publică are o alternativă serioasă la Primărie şi CJ.

O susţin pe Cosette cu toată forţa să câştige primăria pentru scăpa oraşul de corupţia şi trăncăneala sterilă a PSD-Chirica!

Candidez la CJ pentru a continua dezvoltarea Aeroportului. Am experienta şi cunoaşterea pentru debloca cel mai import st proiect al comunităţii noastre.

Candidez la CJ pentru a realiza marile proiecte de infrastructură de care judeţul are nevoie.

Candidez la CJ pentru a construi în judeţul Iaşi primele parcuri industriale pentru a crea noi locuri de muncă. Economia Iaşului este lovită după pandemia COVID-19!

Sunt încrezător că împreună cu Cosette şi echipa USR-PLUS Iaşi vom depăşi în cadrul unei noi administraţii pentru Iaşi decalajele care ne separă de Vestul ţării.

Invităm alături de noi toate forţele politice care cred, la fel ca noi, că Iaşul merită mai mult!”, a scris Marius Bodea pe Facebook.

PNL a anunţat încă din martie 2020 că Mihai Chirica, exclus din PSD în 2018, este candidatul partidului la Primăria Iaşi.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici