Geoană: Informaţiile că m-am întâlnit cu Vanghelie şi Voicu aseară - făcături şi minciuni

Preşedintele Senatului, Mircea Geoană, a declarat, joi, că nu s-a întâlnit miercuri seară la restaurant cu Marian Vanghelie şi Cătălin Voicu, el susţinând că nu s-a întâlnit cu cei doi "în ultimele multe, multe luni de zile", referindu-se la informaţiile din presă privind o astfel de întrevedere.

23 afișări
Imaginea articolului Geoană: Informaţiile că m-am întâlnit cu Vanghelie şi Voicu aseară - făcături şi minciuni

Geoană: Informaţiile că m-am întâlnit cu Vanghelie şi Voicu aseară - făcături şi minciuni (Imagine: Liviu Chirica/Mediafax Foto)

"Nu am fost la niciun restaurant, să fim serioşi. Nu am fost la niciun restaurant. Dacă sunt poze în presă - nu le-am văzut - sunt făcături şi minciuni. Nu am fost la niciun restaurant. Aseară am luat masa la reşedinţa ambasadorului chinez", a precizat Geoană.

El a arătat că nu s-a întâlnit cu Vanghelie şi cu senatorul Cătălin Voicu în ultimele luni.

"Nu m-am întâlnit cu domnul Voicu şi cu domnul Marian Vanghelie în ultimele multe, multe luni de zile", a subliniat Geoană, care a arătat că referirile din presă la astfel de întâlniri nu sunt reale.

"Este pur şi simplu o făcătură de presă şi cei care se pretează la astfel de chestiuni vor trebui să plătească în faţa legii, este o minciună sfruntată", a adăugat Geoană.

Întrebat dacă intenţionează să-i dea în judecată pe ziariştii care au scris despre o astfel de întâlnire, Geoană a negat.

"Când apar astfel de făcături şi de minciuni trebuie să reacţionezi. Până la urmă putem să lăsăm orice intoxicare să apară în presă să fie comentată? Nu am fost la o astfel de întâlnire. Dacă vreţi programul meu din ultimele zile, vi-l dau cu plăcere", a mai spus Geoană.

El a susţinut că referirea din presă este "o minciună sfruntată".

"Îi rog pe cei care fac astfel de porcării în presă să se lase de astfel de făcături. Este o minciună sfruntată", a afirmat Geoană.

Cotidianul "Ziarul" susţine că Mircea Geoană, Marian Vanghelie şi Cătălin Voicu s-au întâlnit, miercuri seară, la restaurantul "Perla" din Bucureşti. "Ziarul" publică şi imagini în care, dintre cei menţionaţi, apare însă doar Marian Vanghelie, precum şi fotografii ale unor maşini cărora nu li se văd numerele de înmatriculare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici