Gheorghe Flutur îl susţine pe Emil Boc pentru candidatura la preşedinţia PDL

Liderul PDL Suceava, Gheorghe Flutur, vicepreşedinte al partidului, a declarat că a decis să susţină candidatura lui Emil Boc la şefia PDL şi că a semnat moţiunea acestuia, considerând că partidul are nevoie de consecvenţă, de o echipă puternică, de dinamism şi iniţiativă.

51 afișări
Imaginea articolului Gheorghe Flutur îl susţine pe Emil Boc pentru candidatura la preşedinţia PDL

Gheorghe Flutur îl susţine pe Emil Boc pentru candidatura la preşedinţia PDL (Imagine: Adriana neagoe/Mediafax Foto)

Gheorghe Flutur a declarat că a decis să susţină candidatura lui Emil Boc la funcţia de preşedinte al PDL la Convenţia Naţională ce se va desfăşura în luna mai.

"Partidul are nevoie de consecvenţă, de solidaritate, de o echipă puternică, de înnoire, de dinamism şi iniţiativă", a spus Gheorghe Flutur.

El a mai declarat că PDL trebuie să aibă încredere în propria capacitate de redresare.

"Căruţa nu se lasă în mijlocul drumului, chiar dacă drumul e greu", a spus liderul democrat-liberal.

Flutur a subliniat că PDL se află într-o campanie pentru recâştigarea electoratului şi că nu va putea avea succes dacă se disociază de măsurile luate în ultimul al de guvernul de centru-dreapta condus de Emil Boc.

"Cred că la Convenţia Naţională avem nevoie de o moţiune puternică, cu caracter limpede de dreapta, susţinută de oameni cu experienţă şi voturi în spate, dar şi cu oameni noi, cu potenţial viitor", a mai declarat Gheorghe Flutur.

El a adăugat că va milita pentru o echipă unită a PDL aşa cum a fost şi până acum, echipă care a câştigat toate alegerile din 2008 şi până în prezent şi care le va câştiga şi în 2012.

Flutur a mai spus că a semnat miercuri moţiunea propusă de Emil Boc.

Vicepreşedintele PDL Cezar Preda declara, într-un interviu publicat miercuri de "Adevărul", că Vasile Blaga şi-ar dori ca unul dintre prim-vicepreşedinţii echipei sale să fie Gheorghe Flutur.

Întrebat pe cine şi-a ales Blaga ca secunzi, Cezar Preda a răspuns: "În primul rând, pe Frunzăverde, care este ideologul partidului. Am înţeles de la Blaga că şi-ar dori ca al doilea secund să fie Gheorghe Flutur, dacă vrea să semneze. În rest, Blaga a spus că oricine-i echipat să candideze".

Organizaţia PDL Bucureşti, condusă de Elena Udrea, a decis susţinerea lui Emil Boc la şefia partidului. De altfel, Udrea a semnat încă de duminică seară pentru susţinerea lui Boc. De asemenea, în favoarea lui Emil Boc s-au pronunţat prim-vicepreşedintele PDL Theodor Stolojan, preşedintele Camerei Deputaţilor, Roberta Anastase şi ministrul de Externe, Teodor Baconschi. Între susţinătorii candidaturii lui Emil Boc se mai află liderul PDL Cluj, liderul PDL Sălaj, liderul PDL Mehedinţi. De asemenea, conform lui Cezar Preda, şi vicepreşedintele PDL Ioan Oltean, aflat iniţial între susţinătorii lui Vasile Blaga, ar fi zis că merge cu Emil Boc.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici