Gorghiu, despre incidentul de la sediul ACL: PSD este un partid al găinarilor. Am sesizat Poliţia

Purtătorul de cuvânt al PNL, Alina Gorghiu, a declarat, marţi, după ce mai multe găini moarte şi vii cu bileţele la gât au fost aruncate în curtea sediului ACL, că au fost sesizate Poliţia şi ANSVA, arătând că este o campanie care îi provoacă scârbă, iar PSD este “un partid al găinarilor”.

1616 afișări
Imaginea articolului Gorghiu, despre incidentul de la sediul ACL: PSD este un partid al găinarilor. Am sesizat Poliţia

Gorghiu, despre incidentul de la sediul ACL: PSD este un partid al găinarilor. Am sesizat Poliţia (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

“Asistăm la o campanie de o violenţă extremă, o campanie pe care pe mine una mă îngrozeşte şi îmi provoacă în acelaşi timp scârbă, aş putea să spun. Nu a fost nicodată de la Revoluţie încoace o campanie care să atingă un asemenea nivel de josnicie, de mojicie, de lipsă de respect faţă de valorile democratice. Este o competiţie pe care PSD nu înţelege să o ducă corect, a avut atâtea atacuri la candidatul Klaus Iohannis de la începutul campaniei şi până astăzi şi nu mă refer la atacuri care ţin de democraţie, ci de atacuri murdare, încât această mizerie de astăzi, acest lucru nemaiîntâlnit în democraţie, să arunci găini moarte în curtea unui partid cu diverse mesaje referitoare la candidatura lui Klaus Iohannis, la tot ce înseamnă Klaus Iohannis mi se pare un atac la tot ce însemană stat de drept şi democraţie”, a afirmat Gorghiu.

Alina Gorghiu a spus că a fost sesizată Poliţia care va face demersuri pentru identificarea persoanelor implicate şi ANSVA în legătură cu starea găinilor.

Am sesizat bineînţeles Poliţia, a venit, a făcut nişte constatări, vor face demersuri în continuare pentru a identifica pe cei care au intermediat acest gest. Cred că PSD este un partid al găinarilor şi îmi cer scuze pentru comparaţie faţă de găinile care trăiesc în curte pe care nu au reuşit să le omoare şi să le atârne de gât mesaje violente şi lipsite de bun simţ şi va veni de asemenea ANSVA să constate ce se întâmplă cu animalele, cu păsările moarte”, a spus ea.

Gorghiu a arătat că acest gest nu a fost făcut întâmplător, în ziua în care liderii PNL se întâlnesc cu preşedintele PPE, Joseph Daul, care îl sprijină pe Klaus Iohannis la Preşedinţie.

“Nu întâmplător au făcut astăzi, pentru că în sediu, la 15 metri, are loc întâlnirea preşedintele PPE Joseph Daul cu liderii PNL, cei doi copreşedinţi şi vom ajunge de râsul Europei pentru a nu ştiu câta oară din pricina unui gest care seamnă violenţă între români şi este de o iresponsabilitate fără precedent”, a mai susţinut ea.

Mai multe găini, unele dintre ele moarte, au ajuns, marţi, în curtea sediului ACL din Şoseaua Kiseleff, păsările având la gât bileţele pe care scrie: "Eu sunt Iohannis","Mi-e frică de dezbatere".

Incidentul a avut loc cu puţin timp înainte de sosirea la sediul ACL a preşedintelui PPE, Joseph Daul, care urmează să aibă o întâlnire cu Klaus Iohannis, Vasile Blaga şi Anca Boagiu.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici