Gorghiu despre programul de guvernare: Vrem 16% impozit pe muncă din 2017 şi TVA 16% până în 2019

Copreşedintele PNL Alina Gorghiu a anunţat vineri la Satu Mare că programul de guvernare al liberalilor este centrat pe reducerea impozitelor pe muncă la 16% din 2017 şi pe scăderea TVA tot la 16% până în 2019.

968 afișări
Imaginea articolului Gorghiu despre programul de guvernare: Vrem 16% impozit pe muncă din 2017 şi TVA 16% până în 2019

Gorghiu despre programul de guvernare: Vrem 16% impozit pe muncă din 2017 şi TVA 16% până în 2019

Gorghiu a reamintit că liberalii sunt asociaţi cu cota unică de 16%, motiv pentru care au decis să îşi axeze programul de guvernare pe măsuri similare.

Astfel, PNL propune scăderea impozitării muncii la 16% începând cu 2017 atât pentru angajat, cât şi pentru angajator (de la 16,5%, respectiv 21,5%) şi reducerea TVA la 16% până în 2019.

Ea a precizat că programul de guvernare va fi public foarte curând, iar aceste măsuri vor fi posibile prin responsabilitate bugetară şi o mai bună colectare la buget.

PNL propune, în programul de guvernare, înfiinţarea instanţelor fiscale, care ar urma să ducă la degrevarea celorlalte instanţe de judecată de dosarele ce ţin de domeniul fiscal, a mai anunţat în urmă cu două săptămâni Alina Gorghiu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici