Gorghiu: Încercăm schimbarea preşedintelui Senatului, într-o săptămână, două anunţăm noua majoritate

Copreşedintele PNL Alina Gorghiu a susţinut, sâmbătă, că schimbarea majorităţii la Senat ar putea fi anunţată într-o săptămână sau două, ea adăugând că aceasta este o Cameră importantă, care trebuie să aibă amprentă liberală şi la conducere.

660 afișări
Imaginea articolului Gorghiu: Încercăm schimbarea preşedintelui Senatului, într-o săptămână, două anunţăm noua majoritate

Gorghiu: Încercăm schimbarea preşedintelui Senatului, într-o săptămână, două anunţăm noua majoritate (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

”Dacă discutăm despre încercarea noastră de a schimba majoritatea, probabil că o să o anunţăm în viitorul..., probabil săptămâna viitoare, în două săptămâni, eu mi-aş dori să fie cât mai repede, pentru că Senatul este o Cameră împortantă, cred că această Cameră trebuie să aibă amprentă liberală şi la conducere. Acest lucru nu l-am ascuns public, încercăm schimbarea preşedintelui Senatului, în schimb, aş dori să facem lucrurile înainte şi să vedem cum se va întâmpla”, a afirmat ea.

Întrebată de câte voturi mai are nevoie PNL pentru a schimba majoritatea la Senat, Gorghiu a răspuns că nu o să răspundă la ”o matematică atât de seacă”.

”Nu am să vă răspund în cifre. O să vedeţi în momentul în care o să depunem solicitarea de schimbare a preşedintelui Senatului câte voturi avem în plus şi, sigur, lucrurile se vor limpezi”, a continuat aceasta.

Chestionată dacă PNL l-a informat pe preşedintele Klaus Iohannis despre intenţia de a obţine majoritatea, Gorghiu a răspuns afirmativ.

”În ceea ce priveşte intenţiile PNL, să ştiţi că nu au fost deloc oculte, au fost spuse public, l-am informat şi pe preşedinte despre intenţiile noastre. Au fost decizii politice luate în şedintele politice ale PNL. Nimic nu se întâmplă pe sub masă, nimic nu se întâmplă ascuns, totul va fi cât se poate de transparent. Da, există această intenţie. Când se va materializa ea, veţi vedea”, a menţionat Alina Gorghiu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici