Horia Nasra, preşedintele PSD Cluj, către Victor Ponta: Statul la pândă şi speranţa unei reveniri ronţăite în prima linie nu vă fac cinste

Preşedintele PSD Cluj, deputatul Horia Nasra, consideră că ”statul la pândă” în speranţa revenirii în prima linie a lui Victor Ponta nu îi face cinste acestuia, acţiunile sale fiind sub demnitatea unui fost lider al partidului, transmite corespondentul MEDIAFAX.

228 afișări
Imaginea articolului Horia Nasra, preşedintele PSD Cluj, către Victor Ponta: Statul la pândă şi speranţa unei reveniri ronţăite în prima linie nu vă fac cinste

Horia Nasra, preşedintele PSD Cluj, către Victor Ponta: Statul la pândă şi speranţa unei reveniri ronţăite în prima linie nu vă fac cinste (Imagine: Alexandru Dobre/ Mediafax Foto)

Potrivit unei scrisori transmise, luni, lui Victor Ponta, Horia Nasra susţine că PSD de mâine este partidul altei generaţii, mai curate, mai apropiată valorilor cu adevărat de stânga.

”În ultimele săptămâni, multiplele calităţi pe care vi le-aţi acordat vis-a-vis de PSD, de <apărător al partidului> şi mai ales a <democraţiei de partid> m-au determinat să trec câteva note de subsol, amintiri, care vă pot completa discursul deja asumat, despre morală în politică şi partid. (...) Aşa cum spuneaţi în trecut, aţi fost mereu un laburist al PSD, intrarea în politică fiind doar o oportunitate de viaţă, în intimitatea dumneavoastră neavând vreodată cea mai mică afinitate cu politica de stânga, însă şi mai grav, traiectoria personală fiind mereu prioritară, în defavoarea echipei, a membrilor PSD, care v-au dat totul: prim-ministru, preşedinte de partid, deputat. (...) Statul la pândă şi speranţa unei reveniri ronţăite în prima linie a PSD nu vă fac cinste domnule Victor Ponta, sunt sub demnitatea unui fost lider al PSD şi nici nu sunt productive. PSD-ul de mâine, Victor Ponta, este partidul altei generaţii, mai curate, mai apropiată valorilor cu adevărat de stânga”, scrie Nasra.

Acesta în reproşează lui Ponta că, în toamna anului 2009, a votat cu Crin Antonescu, chiar dacă atunci era şeful de campanie al preşedintelui PSD, Mircea Geoană, pe care, după câteva luni, l-a contracandidat în partid.

”Câtă profunzime morală şi recunoştinţă pentru un fost lider, pe care în 2011 l-aţi şi aruncat afară din PSD fără vreo urmă de remuşcare iar astăzi din ipostaza de neînţeles, daţi lecţii de democraţie şi morală în PSD, fără să participaţi la două şedinţe în ultimele şase luni. Câtă ipocrizie!”, adaugă liderul PSD Cluj.

Horia Nasra menţionează că niciun membru PSD nu i-a negat lui Victor Ponta meritele guvernamentale, alături de miniştrii PSD.

”Frustrarea generată de înfrângerea politică din 2014, în faţa lui Klaus Iohannis dar, în fapt, în faţa lui Traian Băsescu, cel pe care l-aţi invitat în 2006 la şcoala de vară a TSD şi cu care aţi continuat să menţineţi un canal de legătură prin doamna Udrea, trebuie să o rezolvaţi în altă parte decât în echipa celor care v-au dat totul, dar pe care nu i-aţi votat decât în 2004”, conchide deputatul PSD de Cluj.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici