Igaş: Antonescu este cel mai mare chiulangiu din Parlament

Senatorul PDL Traian Igaş afirmă că greva parlamentară a opoziţiei este "o abordare complet greşită şi lipsită de responsabilitate faţă de români", numindu-l pe Crin Antonescu "cel mai mare chiulangiu" pentru că ar avea "o prezenţă la serviciu de zero la sută".

505 afișări
Imaginea articolului Igaş: Antonescu este cel mai mare chiulangiu din Parlament

Crin Antonescu (Imagine: Thomas Campean/Mediafax Foto)

"Ideea de a continua pe linia boicotării lucrărilor sau a absentării de la lucrările Senatului şi Camerei Deputaţilor este o abordare complet greşită şi lipsită de responsabilitate faţă de români. Cu câteva zile înainte de începerea sesiuni normale a Parlamentului, au cerut sesiune extraordinară, cu motivarea că dialogul trebuie să aibă loc în Parlament, şi nu în stradă. Şi am avut sesiune extraordinară. Acum, când a început sesiunea normală, nu mai vin, nu mai consideră că dialogul trebuie să aibă loc în Parlament”, a spus senatorul Traian Igaş, într-o conferinţă de presă la PDL Arad.

Fostul ministru de Interne a adăugat că liderul PNL, Crin Antonescu, "este primul care a picat examenul prezenţei la serviciu, cu zero la sută”.

Igaş a spus că Antonescu "este cel mai mare chiulangiu din Parlament pentru că nu îi place munca”, dar că nu îi înţelege pe colegii din opoziţie ai acestuia.

"Aceasta este «alternativa» reală a opoziţiei pentru România: zero prezenţă la serviciu, 1,4 milioane de euro pe lună salarii şi indemnizaţii «băgate» în buzunar”, a afirmat senatorul Traian Igaş.

La aceeaşi conferinţă de presă, senatorul Ovidiu Marian a spus că parlamentarii opoziţiei "fac coadă doar la casierii pentru a-şi încasa banii”.

"Nu înţeleg ce fel de grevă este aia când îţi iei banii, te plimbi cu avionul şi stai la hotel în Bucureşti”, a spus Ovidiu Marian.

Totodată, cei doi senatori au afirmat că recentele sondaje arată că schimbarea radicală a echipei guvernamentale se regăseşte şi în opţiunea cetăţenilor, "întrucât cota de încredere a actualului premier este mai mare decât cea a liderilor USL”.

Şedinţa Camerei Deputaţilor de luni s-a desfăşurat în absenţa opoziţiei, lucrările fiind conduse de preşedintele Camerei Roberta Anastase.

Mai mulţi deputaţi PSD au semnat, luni, listele de prezenţă la Camera Deputaţilor, cu menţiunea "Protest parlamentar", iar unii dintre aceştia au asistat la lucrările în plen de la balconul sălii de şedinţă, în timp ce, din partea PNL, şedinţa era monitorizată, din sală, de viceliderul Eugen Nicolăescu.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici