Iliescu, despre declaraţiile lui Geoană: E ruşinos. Nu vreau să comentez, că nu mă mai opresc

Preşedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a declarat, vineri, întrebat despre atacurile lui Mircea Geoană la adresa sa, că aşa ceva este "ruşinos", precizând că nu doreşte să comenteze, pentru că nu s-ar mai opri.

1385 afișări
Imaginea articolului Iliescu, despre declaraţiile lui Geoană: E ruşinos. Nu vreau să comentez, că nu mă mai opresc

Iliescu, despre declaraţiile lui Geoană: E ruşinos. Nu vreau să comentez, că nu mă mai opresc (Imagine: Thomas Campean/Mediafax Foto)

"E ruşinos aşa ceva. Nu vreau să comentez. Voi avea un mesaj în sală", a spus Iliescu, răspunzând unei întrebări, înaite de a intra la şedinţa Consiliului Naţional al PSD.

La insistenţele jurnaliştilor, Iliescu a răspuns: "Mă lăsaţi să nu vreau să comentez? Pentru că nu mă mai opresc".

Preşedintele Senatului, Mircea Geoană, declară, într-un interviu pentru agenţia MEDIAFAX, că preşedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, are o problemă în a accepta orice alt lider al partidului în afară de el însuşi, fiind vorba despre "răutate adunată în timp".

Geoană precizează că Iliescu a lansat, în timp, atacuri nedrepte la adresa tuturor preşedinţilor PSD, fie că a fost vorba despre Adrian Năstase, Mircea Geoană sau, mai nou, Victor Ponta.

De asemenea, Geoană lansează o serie de critici şi la adresa lui Miron Mitrea, afirmând că alegerea acestuia ca şef de campanie a lui Sorin Oprescu este o idee nefericită.

Pe de altă parte, Geoană susţine că este timpul ca PSD să strângă rândurile în perspectiva anului electoral 2012 şi îşi afirmă disponibilitatea de a colabora cu reprezentanţii conducerii formaţiunii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici