Iliescu: Evit să îi dau sfaturi lui Ponta, un tânăr se simte încorsetat când un bătrân îi dă sfaturi

Preşedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a declarat, marţi, că se fereşte să-i de a sfaturi premierului Victor Ponta, având în vedere că diferenţa de vârstă e de peste 40 de ani, el arătând că un tânăr se simte jenat şi încorsetat când un bătrând aflat la sfârşitul vieţii îi dă sfaturi.

369 afișări
Imaginea articolului Iliescu: Evit să îi dau sfaturi lui Ponta, un tânăr se simte încorsetat când un bătrân îi dă sfaturi

Iliescu: Evit să îi dau sfaturi lui Ponta, un tânăr se simte încorsetat când un bătrân îi dă sfaturi (Imagine: Octav Ganea - MediafaxFoto)

Solicitat să comenteze situaţia legată de necesitatea plecării din Guvern a ministrului liberal al Transporturilor, Relu Fenechiu, Iliescu a precizat că nu doreşte să se pronunţe pe această temă şi că nu vrea să se "bage" în "asemenea chestiuni".

"Chiar nu vreau să mă bag în asemenea chestiuni. Chiar fiind susţinător al lui Ponta, suntem generaţii diferite. Ne despart vreo patruzeci şi ceva de ani şi să dau sfaturi mă feresc, pentru că totdeauna un tânăr se simte jenat, încorsetat când vine un bătrân din ăsta care, vorba aia, e la sfârşitul vieţii, să îi dea sfaturi. O fac chiar şi aşa din prietenie, cu prudenţă. Adică trebuie să ţinem seama de sensibilităţile oamenilor aicea", a spus Iliescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici