Iliescu: De ziua mea stau acasă cu soţia. Seara merg la Ateneu, se lansează o carte despre mine

Preşedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a declarat, marţi, că îşi va petrece ziua de naştere acasă, alături de soţia sa, Nina, iar seara va merge la Ateneu, unde se va lansa o carte despre persoana sa.

336 afișări
Imaginea articolului Iliescu: De ziua mea stau acasă cu soţia. Seara merg la Ateneu, se lansează o carte despre mine

Iliescu: De ziua mea stau acasă cu soţia. Seara merg la Ateneu, se lansează o carte despre mine (Imagine: Razvan Chirita - MediafaxFoto)

Întrebat ce va face de ziua sa, Iliescu a răspuns: "Nimic deosebit. O să stau acasă cu soţia. Dar seara voi fi la o manifestare care va avea loc la Ateneu. Se lansează o carte, nu-i cartea mea, eu sunt obiectul, nu subiectul cărţii, adică alţii scriu despre mine şi eu sunt invitat".

Iliescu a spus că abia duminică va vedea cartea, care este coordonată de Victor Opaschi şi cu Ionuţ Vulpescu.

"Duminică o văd pentru prima dată. Şi eu sunt curios să văd ce scriu alţii despre mine. E vorba de foşti colaboratori, cunoscuţi din ani mai vechi, din ani mai apropiaţi, începând cu nişte colegi de liceu şi terminând cu nişte colaboratori de după decembrie 89. Nu e biografie, habar nu am exact cum e concepută cartea, dar sunt opinii ale altora despre mine", a spus Iliescu.

El a spus că îşi doreşte pentru noul an din viaţa sa să aibă sănătate, iar din punct de vedere politic ar vrea ca USL să se consolideze ca alianţă.

"Îmi doresc sănătate şi să se consolideze această alianţă care s-a născut în urma unui proces politic şi alegerile au dat un mandat evident acestei alianţe care nu are o misiune uşoară şi îi urez succes în anii de guvernare", a spus Iliescu.

Ion Iliescu împlineşte, duminică, la 3 martie, 83 de ani.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici