Iliescu, întrebat cum se simte la 85 de ani: Ca la de trei ori 25!

Fostul preşedinte Ion Iliescu îşi serbează, marţi, la ora transmiterii acestei ştiri, împlinirea a 85 de ani la Ateneul Român, unde participă la un concert privat, organizat în cinstea sa de Clubul de la Bucureşti, el spunându-le jurnaliştilor că se simte „ca la de trei ori 25”.

147 afișări
Imaginea articolului Iliescu, întrebat cum se simte la 85 de ani: Ca la de trei ori 25!

Iliescu, întrebat cum se simte la 85 de ani: Ca la de trei ori 25! (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

Ion Iliescu şi-a petrecut ziua de naştere acasă, alături de soţia sa, Nina Iliescu, şi nu a avut, în prima parte a zilei, nicio activitate publică.

El a venit la Ateneu puţin după ora 19.00, pentru a participa la un concert privat organizat în cinstea sa de către fundaţia Clubul de la Bucureşti, al cărei membru fondator este.

Întâmpinat de jurnalişti la intrare şi întrebat cum se simte, Iliescu a răspuns: „Bine, merci. Ca la de trei ori 25”.

El a evitat să facă alte declaraţii.

La intrarea în foaierul Ateneului, Iliescu a fost întâmpinat de un grup de invitaţi, care i-au cântat „Mulţi ani trăiască!”.

La concert a venit şi fiul fostului premier Adrian Năstase, Andrei, însoţit de prietena sa.

„Îi urez mulţi ani înainte şi multă sănătate şi dânsului şi soţiei”, a spus Andrei Năstase.

De asemenea, la eveniment a venit şi preşedintele Curţii de Conturi, Nicolae Văcăroiu.

„La 85 de ani, îi urez mulţi înainte, sănătate, bucurii, familia să fie sănătoasă. Cadoul i l-am trimis acasă”, a spus Văcăroiu.

La concert au mai venit colaboratori actuali şi din trecut, prieteni şi simpatizanţi.

Surse din anturajul fostului şef de stat au precizat, pentru MEDIAFAX, că actualul preşedinte, Klaus Iohannis, i-a trimis acestuia, în cursul zilei, un buchet de trandafiri albi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici