Iliescu: Nu compromiţi USL pentru un om care tulbură apele ca să iasă în faţă

Preşedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a declarat, luni, că PSD nu trebuie să rişte ruperea USL condiţionând alianţa cu PNL de excluderea lui Sorin Roşca Stănescu, el arătând că USL nu trebuie compromisă de un om care tulbură apele ca să iasă în faţă.

402 afișări
Imaginea articolului Iliescu: Nu compromiţi USL pentru un om care tulbură apele ca să iasă în faţă

Iliescu: Nu compromiţi USL pentru un om care tulbură apele ca să iasă în faţă

"Nu compromiţi un act politic de majoră importanţă pentru ţară, pentru PSD, de un om care tulbură apele de dragul de a ieşi în faţă", a spus Iliescu, referindu-se la Sorin Roşca Stănescu.

El a arătat că "e treaba" PNL să judece cazul lui Roşca Stănescu.

"PSD e deranjat de nişte ieşiri şi declaraţii inoportune. Dar el e un om cunoscut, aşa, eu am avut cu el de-a face cu ani în urmă, dacă vă amintiţi. L-am dat şi în judecată atunci. Acum e membru de partid la PNL, e reprezentantul lui în Parlamernt, aşa că PNL ar trebuie să judece", a spus Iliescu.

Întrebat dacă PSD nu ar trebui să rişte ruperea USL condiţionând existenţa alianţei de excluderea lui Roşca Stănescu din PNL, Iliescu a răspuns: "Nu, ar fi mare eroare şi cred că în primul rând PNL trebuie să abordeze cu responsabilitate subiectul".

Conducerile PSD şi PNL s-au reunit luni la prânz în şedinţe separate, pentru a discuta ultimele evenimente legate de USL, iar şedinţa convenită de liderii Uniunii pentru a discuta divergenţele apărute a fost amânată pentru a evita continuarea scandalului mediatic, au declarat surse USL.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici