Iliescu nu exclude o colaborare postelectorală PSD-PNL

Preşedintele onorific al PSD, Ion Iliescu, a declarat, miercuri, la Braşov, că nu este eliminată posibilitatea unei colaborări postelectorale PSD-PNL, însă este exclusă orice înţelegere cu PDL, partid "fără fizionomie".

10 afișări
Imaginea articolului Iliescu nu exclude o colaborare postelectorală PSD-PNL

Iliescu nu exclude o colaborare postelectorală PSD-PNL (Imagine: Mediafax Foto)

Întrebat dacă PSD ia în calcul o colaborare post electorată cu alte partide, Iliescu a declarat: "Este de preferat PNL pentru că măcar ştii cu cine ai de-a face şi poţi desprinde şi diferenţele de doctrină, dar şi plaftormele comune".

Preşedintele onorific al PSD a mai spus, într-o conferinţă de presă, că nu se pune problema unei colaborări a PSD cu PDL, pentru că acesta este un partid "neserios" şi "un partid fără fizionomie, care a trecut peste noapte din stânga în drepta politicii".

"În Parlamentul European este un grup de dreapta neliberal, foarte puternic. Democraţii noştri s-au afiliat la acest partid. Sunt în stare să se adapteze la orice. Asta este oportunism cras. Este un astfel de partid serios, are verticalitate?", a declarat Ion Iliescu.

Preşedintele onorific al PSD s-a aflat, miercuri, la Braşov, la invitaţia preşedintelui organizaţiei judeţene a PSD, Constantin Niţă, pentru a susţine candidatura la preşedinţia Consiliului Judeţean a senatorului Otilian Neagoe. Iliescu a vizitat şi localităţile Zărneşti, Prejmer şi Hărman, unde şi-a manifestat sprijinul pentru candidaţii PSD la funcţia de primar.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici