Întâlnire de lucru la Cotroceni privind evoluţiile economice. Preşedintele va discuta cu Boc, Isărescu şi Ialomiţianu

Preşedintele Traian Băsescu va avea, marţi, la ora 17.00, la Cotroceni, o întâlnire de lucru pe tema evoluţiilor economice internaţionale, la care vor fi prezenţi premierul Emil Boc, guvernatorul BNR, Mugur Isărescu, ministrul Finanţelor Publice şi preşedintele Consiliului Fiscal.

608 afișări
Imaginea articolului Întâlnire de lucru la Cotroceni privind evoluţiile economice. Preşedintele va discuta cu Boc, Isărescu şi Ialomiţianu

Traian Băsescu (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

"Marţi, 9 august a.c, ora 17.00, va avea loc la Palatul Cotroceni o întâlnire a preşedintelui României, Traian Băsescu, cu primul-ministru Emil Boc, cu guvernatorul Băncii Naţionale a României, Mugur Isărescu, cu ministrul Finanţelor Publice, Gheorghe Ialomiţianu, şi cu preşedintele Consiliului Fiscal, Ionuţ Dumitru, pe tema evoluţiilor economice internaţionale", anunţă Administraţia prezidenţială.

Conform sursei citate, este vorba despre "o întâlnire de lucru".

Acţiunile cotate la Bursa de Valori Bucureşti şi-au accelerat scăderea, într-o piaţă cu lichiditate crescută şi dominată de panică, astfel că la ora 12:00 indicele general, BET-C, era cu 11,02% sub închiderea de luni, iar indicele SIF-urilor şi al acţiunilor Fondului Proprieatea era în cădere cu 13%.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici