Întâlnirea grupurilor PDL cu liderii partidului pentru analiza activităţii miniştrilor a început - VIDEO

Întâlnirea parlamentarilor PDL cu liderii partidului, la care premierul urmează să prezinte o evaluare a activităţii Guvernului şi a miniştrilor, a început, miercuri, la sala grupului democrat-liberal din Camera Deputaţilor.

57 afișări
Imaginea articolului Întâlnirea grupurilor PDL cu liderii partidului pentru analiza activităţii miniştrilor a început - VIDEO

Întâlnirea grupurilor PDL cu liderii partidului pentru analiza activităţii miniştrilor a început (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

La această reuniune participă senatorii şi deputaţii partidului, reprezentanţii Biroului Permanent Naţional al PDL şi membri ai Cabinetului Boc.

Premierul Emil Boc a venit la întâlnirea cu grupurile parlamentare PDL afirmând că tot ce are de spus şi de făcut va face în primul rând în partid.

"Cred că şi dumneavoastră, dacă aţi fi în locul meu, aţi proceda la fel ca mine. În primul rând, ce am de spus şi de făcut fac în primul rând în partid şi spun în primul rând colegilor din partid. După care vă vom comunica", a afirmat Emil Boc la întrebarea dacă va avea loc sau nu o remaniere a Guvernului.

BPN al PDL a decis luni, ca grupurile parlamentare ale partidului să se întâlnească miercuri după-amiază la Parlament cu conducerea partidului, unde premierul va prezenta o evaluare a activităţii Guvernului şi a miniştrilor. Vicepreşedintele PDL Gheorghe Flutur a ţinut să precizeze atunci că remanierea guvernamentală este atributul premierului, după ce acesta se va consulta cu preşedintele Traian Băsescu.

Preşedintele Traian Băsescu declara, pe 4 august, la TVR, că pe 1 septembrie se va face o analiză a Guvernului, cu "grupuri parlamentare". Întrebat dacă are încredere în faptul că actualul Guvern va duce la capăt reformele, Băsescu a răspuns: "Pe 1 septembrie voi avea o analiză cu Guvernul. Şi am promis-o partidului de guvernământ, aşa că o voi face".

Video Stirileprotv.ro

Deputatul PDL Sulfina Barbu a declarat miercuri că nu ştie dacă la întâlnirea de miercuri seară a grupurilor parlamentare PDL cu premierul există timpul necesar pentru a trage o concluzie privind remanierea guvernamentală, arătând că "mai este şi mâine o zi".

Potrivit unor surse din partid, este posibil ca după întâlnirea de miercuri seară a deputaţilor şi senatorilor PDL cu premierul să nu se anunţe niciun nume de ministru remaniat, iar în ziua de joi să fie convocat Colegiul Director al partidului pentru a se decide în legătură cu acest subiect.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici