Iohannis: Ar trebui să ne dea de gândit dacă alianţa de la guvernare reface patrulaterul roşu

Candidatul ACL la prezidenţiale Klaus Iohannis, a declarat, marţi seară, că ar trebui să dea de gândit dacă alianţa de la guvernare reface patrulaterul roşu, referindu-se la protocolul semnat între UNPR şi PRM privind susţinerea candidaturii lui Victor Ponta în turul al doilea al alegerilor.

1158 afișări
Imaginea articolului Iohannis: Ar trebui să ne dea de gândit dacă alianţa de la guvernare reface patrulaterul roşu

Klaus Iohannis (Imagine: Andreea Alexandru/Mediafax Foto)

"Acum am înţeles ce înseamnă pentru Victor Ponta marea unire: unirea PSD cu PRM, cu domnul Corneliu Vadim Tudor. E un lucru care trebuie să ne dea de gândit, dacă alianţa de la guvernare reface patrulaterul roşu”, a spus Iohannis, într-o conferinţă de presă.

Klaus Iohannis a spus că Victor Ponta "pare puţin disperat în apariţiile publice" şi că face "tot felul de afirmaţii false, care se numesc minciuni, şi anume că el ar vrea să taie pensiile.

"Nu, eu nu vreau să tai pensiile, eu aş vrea să am o economie puternică prin care şi pensiile să crească", a spus Iohannis.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici